Fodbold nyheder

Pep lukker Citys transfervindue

Af Tobias Tange

Manchester City har været ude at hente Riyad Mahrez i sommerens transfervindue, men det bliver nok heller ikke til mere end det.

Premier League-holdenes transfervindue lukker i morgen aften, og derfor kan mange af klubberne forvente nogle travle dag, men hvis man tror Pep Guardiola, gælder det ikke for de forsvarende mestre. Ifølge Daily Mail har Guardiola nemlig afvist, at The Citizens skulle hente flere spillere inden transfervinduet smækker i.

Inden vinduet åbnede var succestræneren ude i medierne med et ønske om en defensiv midtbanespiller, men efter den fejlslagne forhandling med Napolis Jorginho, skulle Guardiola have droppet planerne. Spanieren har dog måske en anden løsning på problemet.

I Community Shield-kampen mod Chelsea forsøgte han sig nemlig med John Stones på 6'er-positionen.

- Vi har Fernandinho, og Gündogan kan også spille der. Vi har ikke mange, men jeg tror ikke, at vi henter flere i denne sæson, siger Guardiola ifølge Dailymail og fortsætter.

- John (Stones red.) kan måske spille der, med den kvalitet og personlighed han besidder, og så er han en stor fyr. Jeg tror, at han kan spille der, men jeg ved det ikke, fordi vi har aldrig prøvet det før. Vi kommer til at se i løbet af sæsonen.

Den mest nævneværdige handel holdet fra den blå side af Manchester har færdiggjort i sommerens transfervindue er Leicesters Riyad Mahrez, mens man også har hentet Philippe Sandler i hollandske PEC Zwolle.

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik