Fodbold nyheder

Courtois udebliver fra træningen - igen

Af Selver Elezovic

Thibaut Courtois er for anden dag i træk udeblevet fra træningen hos Chelsea. Noget tyder på, at et skifte kunne være på vej.

Belgiske Thibaut Courtois har siden han forlod den rødhvide del af Madrid været rygtet til kongeklubben i den anden del af byen. Courtois selv har i flere omgange givet udtryk for, at et skifte til Real Madrid ikke kunne udelukkes blandt andet fordi, at hans familie fortsat bor i den spanske hovedstad.

Den 26-årige belgier havde et fremragende VM, hvor han efter manges mening fortjent vandt den gyldne handske. Og netop det flotte VM af Courtois har fået 'Los Blancos' til at genoptage jagten på Chelsea-keeperen.

Forleden dag udtalte belgierens agent, at hans klient var klar på et skifte og til at blive genforenet med sin familie i Madrid.

Chelseas manglende forståelse for Courtois' ønske om et skifte har fået den belgiske landsholdsmålmand til at tage andre midler i brug, såsom at udeblive fra træningen. Mandag meddelte flere medier, at Chelsea-målmanden ikke var at finde på klubbens træningsanlæg, og situationen har ikke ændret sig i dag.

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik