Fodbold nyheder

Medie: Chelsea accepterer United-bud

Af Daniel Frimor

Manchester Evening News rapporterer her til eftermiddag, at Chelsea har accepteret et bud på den brasilianske kantspiller Willian.

Manchester United har i dette transfervindue forstærket sig med Lee Grant, Diogo Dalot og brasilianske Fred fra Shakthar Donetsk.

Nu kan der være endnu en brasilianer på vej til Old Trafford. Ifølge Manchester Evening News, der rapporterer nyheden via Tuttosport, har Chelsea accepteret et bud fra Manchester United på den 29-årige brasilianer Willian.

Manchester Evening News rapporterer, at Chelsea gerne vil lave et godt salg på Willian for at skabe kapital til at Maurizio Sarri kan styrke Chelsea-truppen på andre positioner.

FC Barcelona har også været nævnt som bejlere til Willian, men Manchester United ser nu ud til at løbe med kantspilleren efter at catalonierne har skrevet under med Malcom fra franske Bordeaux. Manchester United menes at skulle betale i omegnen af 629 millioner kroner for Willian.

Om et eventuelt salg har Chelseas manager, Maurizio Sarri, udtalt følgende:

- Det er en fornøjelse at have Thibaut Courtois, Willian, og Eden Hazard, men deres fremtid afhænger ikke af mig. Så vi bliver nødt til at vente.

Skulle transferen blive en realitet kan Willian se frem til at blive genforenet med manager José Mourinho og Nemanja Matić, der begge har en fortid i netop Chelsea.

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik