Fodbold nyheder

Avis: Real Madrid og Chelsea er enige

Af Daniel Fisker

Eden Hazard har længe været rygtet til Real Madrid som afløser for Cristiano Ronaldo. Nu har ”Los Blancos” ifølge Mirror sendt et bud til London.

Eden Hazard forlader efter al sandsynlighed Stamford Bridge i løbet af sommeren. Den mest sandsynlige destination er Real Madrid.

Mirror skriver i dag, at forhandlingerne er så fremskredne, at Chelsea og Real Madrid er enige om, hvor stor transfersummen skal være. Den spanske hovedstadsklub er således nødt til at punge ud med lidt over 1,4 milliard kroner for at få fingrene i den belgiske superstjerne.

Cristiano Ronaldo er fortid i Real Madrid, hvilket også betyder, at den portugisiske superstjerne er fortid på klubbens lønningsliste. Det har ifølge Mirror banet vejen for, at Eden Hazard kan bliver den mest løntunge spiller i Real Madrid-truppen.

Eden Hazard står således til at få en årsløn på 110 millioner kroner, hvis han trækker i Real Madrid-trøjen. Den belgiske superstjerne har en årsløn på omkring 85 millioner kroner i Chelsea, men Roman Abramovich er efter sigende villig til at matche Real Madrids tilbud.

Den nye Chelsea-manager Maurizio Sarri håber på at kunne overbevise Hazard og Thibaut Courtois om at ignorere interessen fra den spanske storklub. Der er dog ingen tvivl om, at Chelseas manglende Champions League-kvalifikation ikke giver den italienske manager vind i sejlene.

- Spillerne, der refereres til, er i absolut verdensklasse. Jeg ville elske at beholde dem i min trup, udtaler Maurizio Sarri ifølge Mirror.

- En telefonopringning uden at se dem i øjnene vil ikke give mig vished.

- Jeg vil gerne møde disse spillere ansigt til ansigt. Snakke med dem og få dem til at forstå, hvad der er bedst for alle parter.

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik