Fodbold nyheder

Messi efter tunnel: Han må ikke spille

Af Daniel Zastrojevic

Messi blev efter sigende så sur over en tunnel og et nederlag i fodtennis til Lo Celso, at det blev for meget for ham: midtbanespilleren måtte for Messi ikke få spilletid for Argentina til VM.

Når der er fodboldtræning, kan der ske en masse ting. Man kan blive tørret af den mest ringe holdkammerat, og man kan selv komme til at sætte holdets bedste spiller af. Det er træning, og der sker ting og sager, og der bliver eksperimenteret. Men for nogle kan det blive for meget. Nogle bliver ramt så hårdt på stoltheden, at de slet ikke synes om det. Og en af dem skulle være Lionel Messi.

Argentinas anfører skulle ifølge det argentinske medie Clarin være blevet sur på Lo Celso af to grunde. For det første skulle Lo Celso have besejret Messi i fodtennis med lethed. Og for det andet lavede Lo Celso en stor tunnel på anføreren, hvilket ikke faldt i god jord hos Messi.

Det skulle ifølge Clarin have fået Messi til at sige til trænerstaben, at han ikke ville have, at Lo Celso startede inde under VM.

Messi skulle have sagt, at han ikke vil have, at Fazio skulle spille under VM. Begrundelsen var, at Messi mente, forsvarsspilleren lavede for mange opspilsfejl.

Det er ikke første gang, der verserer historier om Messi, der bliver sur eller irriteret på holdkammerater eller det, der er værre. Der har tidligere været rygter om, at Barca-stjernen ikke ville have, at Icardi kom på det argentinske landshold, fordi Messi er venner med Maxi Lopez. Lopez, der mistede sin kone til fordel for Icardi.

Messi skulle heller ikke være glad for Dybala, og der har tidligere været rygter om, at Messi i 2011 mobbede Alexis i Barcelona. Angiveligt skulle Messi have sagt følgende til chileneren: "Når man tænker på, hvor dårlig du er, kan jeg ikke forstå, hvordan du kunne koste så meget" og "lad være med at skyde så meget og giv mig bolden."

Argentineren skulle også have fået Tello til at græde ved at sige følgende: "Hvad laver du? Du er ny her, og du er en nobody!" og "giv mig bolden - du er her kun for at spille bolden til mig."

Messi og Argentina blev slået ud i ottendedelsfinalen af Frankrig. Fazio fik én halvleg i turneringen, som var mod netop Frankrig, mens Lo Celso ikke fik ét eneste minut.

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik