Fodbold nyheder

Marcelo deler dybtfølt farvel

Af Daniel Pantic

Real Madrid-backen Marcelo har skrevet et dybtfølt farvel til Cristiano Ronaldo.

Marcelo har været en del af Real Madrid siden 2007, hvor han kom til fra Fluminense. Cristiano Ronaldo kom til Real Madrid i 2009. Ronaldo og Marcelo har været en del igennem sammen, de har blandt andet vundet fire Champions League-titler sammen og to spanske mesterskaber. Cristiano Ronaldo følte, at han brug for et nyt kapitel, og har dermed skiftet til Juventus.

Marcelo har skrevet et dybtfølt farvel på Instagram til den 33-årige portugiser, hvor han blandt ønsker alt det bedste til Ronaldo og hans familie.

- Jeg sværger, jeg troede ikke, at denne dag ville komme! Men intet varer for evigt i livet. Jeg håber, at du er meget glad på din nye rejse. Det var næsten ti år ved din side, ti år med glæde, god fodbold, sejre, nederlag og vidunderlige stunder!

- Jeg lærte en del fra dig, din dedikation er den mest bizarre ting, som jeg har set fra en atlet. Jeg vil savne vores anmeldelser før kampene, når du fik resultaterne korrekt og før finalerne, da du forsikrede os med din erfaring og den kærlighed du gav de yngre.

- Jeg er stolt over, at have spillet sammen med dig! Ikke fordi du er den bedste spiller, men for hvem du er. Den dag jeg stopper med, at spille fodbold, vil jeg sidde på en bar og have mig en øl og fortælle historier og vise vores billeder, skriver Marcelo på det sociale medie.

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik