Fodbold nyheder

Torsdagens engelske rygter

Af Daniel Fisker

Juventus er interesserede i at hente Atlético Madrids forsvarsgeneral, Everton kæmper for at hente FC Barcelonas colombianske VM-profil, og derudover har Sporting Lissabon indgivet en transfer-klage til UEFA.

Ledelsen i West Ham har holdt møder med den tidligere Manchester City-midtbanespiller Yaya Touré. ”The Hammers” virker således opsatte på at give den 35-årige ivorianer en kontrakt. (Sun)

Juventus har præsenteret Cristiano Ronaldo som ny mand i klubben, hvilket sandsynligvis kommer til at betyde, at Gonzalo Higuaín, som er sat i forbindelse med et skifte til Chelsea, bliver transferlistet i løbet af sommerens transfervindue. (Calciomercato)

Chelsea er favoritter til at hente Napolis ombejlede midtbanegeneral Jorginho. (London Evening Standard)

Manchester City er dog fortsat overbeviste om, at den 26-årige italiener ender hos ”The Citizens”. (Manchester Evening News)

Ledelsen i Chelsea er overbeviste om, at Maurizio Sarris tilgang kommer til at betyde, at Eden Hazard, Thibaut Courtois og Willian bliver på Stamford Bridge. (Sun)

Everton kæmper i øjeblikket for at få lov til at købe FC Barcelona-forsvareren Yerry Mina for 180 millioner kroner. (Mirror)

Liverpool-målet Nabil Fekir har understreget over for Lyon, at han stadigvæk er interesseret i et skifte til Merseyside. Han håber dermed, at de to klubber genoptager kontakten efter VM-finalen. (Mirror)

Det bliver efter al sandsynlighed en hård kamp for Liverpool at holde på det engelske stortalent Rhian Brewster i klubben. Den engelske U18-landsholdsspiller har tiltrukket sig interesse fra blandt andre Paris Saint-Germain og Juventus, hvorfor kontraktforhandlingerne med Liverpool indtil videre er sat på pause. (Sun)

West Ham-medejeren David Sullivan har løftet sløret for, at ”The Hammers” regner med at hente fem forstærkninger til truppen i løbet af sommerens transfervindue. Premier League-klubben er fortsat i fremskredne forhandlinger med Lazios brasilianske kantspiller Felipe Anderson. (Sky Sports)

Meget tyder på, at West Ham er nødt til at smadre klubbens transferrekord for at få brasilianeren til klubben. Der tales således om en transfersum på hele 340 millioner kroner. (Mail)

Rafael Benitez er sikker på, at Newcastle United er ivrige efter at beholde anføreren Jamaal Lascelles, selvom West Ham er villige til at betale 170 millioner kroner for den 24-årige forsvarsspiller. (Northern Echo)

Cardiff er tæt på at hente Liverpools serbiske midtbanespiller Marko Grujic tilbage til klubben på en lejeaftale. (Football Insider)

West Bromwich er interesserede i at hente den engelske midtbanespiller Kemar Roofe i Leeds. (Birmingham Mail)

Juventus vil følge op på købet af Cristiano Ronaldo ved at hente Atlético Madrids forsvarsgeneral Diego Godin. (Sun)

De italienske mestre har også holdt møder med Matteo Darmians repræsentanter. De vil således forsøge at købe Manchester Uniteds italienske venstreback for 145 millioner kroner. (Talksport)

Nottingham Forests 16-årige englænder Matthew Bondswell har afvist Manchester United og Liverpool for at slutte sig til Bundeliga-klubben Red Bull Leipzig. (Sun)

Barcelona tager snart hul på forhandlingerne om Adrien Rabiot, som ganske overraskende ikke er en del af Frankrigs VM-trup. (Mundo Deportivo)

De spanske mestre er også snublende tætte på at hente Sevillas centrale forsvarsspiller Clement Lenglet. Den 23-årige franskmand skal efter sigende koste den catalanske storklub 260 millioner kroner. (Goal)

Millwall har modtaget et bud på 25 millioner kroner for den engelske forsvarsspiller Jake Cooper fra Steven Gerrard og Rangers. (Sky Sports)

Sporting Lissabon har klaget til UEFA over, at Wolverhampton har hentet den portugisiske VM-målmand Rui Patricio kvit og frit. Den portugisiske hovedstadsklub forlanger i den forbindelse 420 millioner kroner i kompensation. (Birmingham Mail)

Bournemouth forhandler fortsat med La Liga-klubben Leganes om muligheden for at hente den spanske venstreback Diego Rico til klubben. (Mail)

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik