Fodbold nyheder

- Det er et mirakel!

Af Daniel Fisker

Den kroatiske helt Mario Mandzukic, som sendte Kroatien i VM-finalen, kalder finalepladsen for et mirakel.

Mario Mandzukic scorede det afgørende mål til 2-1 i onsdagens VM-semifinale mellem Kroatien og England, hvilket sendte kroaterne i deres første VM-finale nogensinde. Juventus-angriberen tøvede ikke med at kalde den historiske bedrift for et mirakel efter kampen.

- Det er et mirakel! Det er kun fantastiske hold, der kan være lige så modige som vi var og komme tilbage fra at være bagud med et mål mod et hold som England, udtaler Mario Mandzukic ifølge ESPN.

- Vi var som løver derude i aften, og vi kommer til at spille på samme måde i finalen.

Kroatien fik en katastrofal start på onsdagens semifinale, da Kieran Trippier scorede et fantastisk frisparksmål efter kun fem minutters spil. Ivan Perišić udlignede dog for de undertippede kroater efter 68 minutters spil. Kantspilleren fra Inter anerkender, at det var en svær kamp.

- Det var en meget svær kamp. Vi ved alle, hvad der er på spil – hvor vigtig en semifinale er for et lille land som Kroatien, udtaler Ivan Perišić ifølge ESPN.

- Vi startede langsomt, men vi har bevist vores værd, hvilket vi også gjorde i de to tidligere knockout-runder, hvor vi i begge kampe var bagud med et mål.

Kroatiens hidtil største VM-bedrift var semifinalepladsen i 1998, indtil kroaterne i går kvalificerede sig til dette års VM-finale.

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik