Fodbold nyheder

Ronaldo har sat gang i fire mega-handler

Af Mikkel Fuhr

Cristiano Ronaldos skifte til Juventus har for alvor sat gang i spekulationerne vedrørende hans afløser i Real Madrid samt flere af de offensive profiler i Juventus, vurderer mediet SportsKeeda.

Det er næppe gået nogen fodboldinteresserets næse forbi, at Cristiano Ronaldo er skiftet fra Real Madrid til Juventus. Men handelen har samtidig skabt rygter om flere mulige til- og afgange i både Torino og den spanske hovedstad. Sportsmediet SportsKeeda har givet deres bud på de mest sandsynlige handler som konsekvens af Ronaldos skifte:

4. Marcelo (Real Madrid)
Det er ingen hemmelighed, at Cristiano Ronaldo og Marcelo i løbet af deres ni år sammen i Real Madrid udviklede et unikt samarbejde på venstrekanten. Ikke kun på banen var de fænomenale sammen, men også uden for grønsværen danner de i dag et tæt venskab.

Dog har rygterne om Ronaldos afgang af flere omgange også været forbundet med spekulationer om Marcelos fremtid, og denne gang synes ikke at være en undtagelse.

3. Gonzalo Higuaín (Juventus)
Gonzalo Higuaín kunne meget vel ligne en færdig mand i Juventus efter tilgangen af Ronaldo. De har ganske vist dannet makkerpar i Real Madrid, men det synes åbentlyst, at Higuaín denne gang må afgive angriberpositionen til Ronaldo. Ligeledes har Chelsea også i løbet af de seneste måneder intensiveret jagten på Higuaín, da de ønsker et alternativ til Álvaro Morata.

2. Eden Hazard (Chelsea)
Efter Cristiano Ronaldos afgang er Champions League-mestrene på udkig efter en erstatning. Hverken fans eller klubbens præsident, Florentino Pérez, tager til takke med andre end nogle af verdens bedste fodboldspillere. Derfor synes Eden Hazard som et oplagt valg til at overtage tronen efter Cristiano Ronaldo.

1. Neymar (Paris Saint-Germain)
Og snakker man om nogle af verdens bedste offensive fodboldspillere, så peger pilen selvsagt mod Neymar. PSG-stjernen blev sidste sommer verdens dyreste fodboldspiller, da han skiftede fra Barcelona til Paris Saint-Germain for 1,6 milliarder kroner. Handelen skete efter Neymars eget ønske om at komme ud af Lionel Messis skygge i Barcelona. Efter Cristiano Ronaldos afgang kan han bryde sin egen rekord som verdens dyreste fodboldspiller og samtidig blive den ubetingede verdensstjerne i en af historiens største klubber og de seneste tre års Champions League-mestre.

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik