Fodbold nyheder

Avis: Milan udelukket fra Europa League

Af Daniel Fisker

AC Milan bliver ifølge La Gazzetta dello Sport udelukket fra Europa League i den kommende sæson, fordi de ikke har kunnet leve op til Financial Fair Play-reglerne.

UEFA har efter sigende besluttet sig for at fjerne AC Milan fra Europa League i den kommende sæson, fordi den italienske traditionsklub ikke har formået at forbedre sig i forhold til Financial Fair Play-reglerne.

AC Milan har tilsyneladende kæmpet for at rejse midler i flere måneder. Det har Serie A-klubben brug for, hvis de skal kunne leve op til Financial Fair Play-reglerne. AC Milan-præsidenten Yonghong Li er i øjeblikket på jagt efter udenforstående investorer, som kan hjælpe AC Milan ud af deres finansielle vanskeligheder.

Ledelsen i AC Milan har dog ikke været i stand til at finde en løsning i tide, hvilket ifølge La Gazzetta dello Sport nu har fået UEFA til at udelukke ”I Rossoneri” fra europæisk fodbold i den kommende sæson.

Den italienske avis skriver ydermere, at AC Milan er blevet idømt en bøde på 225 millioner kroner, som de dog omgående har tænkt sig at appellere. Det er ligeledes sandsynligt, at AC Milan vil tage afsked med en række spillere for at komme den finansielle byrde til livs.

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik