Fodbold nyheder

Sagna: Wenger bliver ikke landstræner

Af Tobias Tange

Der er mange rygter om Arsène Wengers fremtid, men ifølge hans tidligere spiller bliver han ikke manager for ”Les Bleus”.

Arsène Wenger er en omdiskuteret mand, men der kan dog ikke være nogen tvivl om, at han er en af Premier Leagues største trænerlegender. Derfor er der også mange rygter om, hvor han skal hen efter sine 22 år på trænerposten hos Arsenal. Et af de kraftige rygter er, at han skulle overtage posten som Fransk landstræner.

Tror man en af hans tidligere spillere Bacary Sagna bliver det dog ikke aktuelt, da han meget hellere vil være klubtræner.

- Wenger bliver ikke landstræner. Jeg tror det ikke, fordi han vil være en del af spillet hver eneste dag, siger Sagna ifølge ESPN.

Den franske back tror dog ikke, at Wenger kan blive væk fra managerjobbet længe.

- Jeg ved ikke, hvor han ender, men jeg tror snart han vender tilbage, siger Sagna ifølge ESPN og fortsætter.

- Efter at have været så betydningsfuld en mand i fodboldverdenen, så stor en manager med indflydelse på mange spillere, tror jeg ikke, at han kan blive væk fra banen længe.

Wenger startede sin trænerkarriere i AS Nancy efterfulgt af perioder hos AS Monaco og Nagoya Grampus Eight, hvorefter han fandt sit hjem i Arsenal, hvor han var manager i 22 år.

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik