Fodbold nyheder

Tidligere trænere om stakkels Bille

Af Torsten Brix

Angriberen er nok engang i overskrifter af alle de forkerte grunde.

Nyhedsbureauet AFP citerer flere franske medier for, at Nicki Bille Nielsen i torsdags blev anholdt i Monaco. Årsagen er efter sigende en voldsepisode i Monaco, hvor Nicki Bille angiveligt slog en kvinde i forbindelse med, at han tog kvælertag på en dansk veninde udenfor en bar. Voldssagen kombineret med et fund af belastende materiale – billeder og videooptagelser af sexscener – har nu resulteret i, at 30-årige Nicki Bille er blevet idømt en måneds ubetinget fængsel.

Dette kunne man læse på Indkast.dk i går om den tidligere Superliga-angriber Nicki Bille, og i dagens udgave af BT fortæller Billes tidligere trænere om kampen med de mange ”dæmoner”.

- Han har altid slåsset med dæmoner. Og det ser desværre ikke ud til, at han har fået styr på dem, hvis den historie står til troende. Det er jeg ked af at se, siger Keld Bordinggaard og Morten Wieghorst fortsætter:

- Jeg ved ikke, om jeg vil kalde det dæmoner, men han var da ikke mainstream. Det var han ikke. Og det handler jo også om den bagage, som vi allesammen kommer med. Og der havde Nicki måske en lidt anden baggrund end de fleste andre. Han var en spiller, der var hård og havde kant. Og temperament. Det behøver der ikke være noget dårligt i, men når han var hos os til daglig under træning og kamp, så var der ingen problemer overhovedet.

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik