Fodbold nyheder

Gratis VM-SPIL

Af Torsten Brix

Nu har du chancen for at få yderligere VM-underholdning ved at deltage i VM-spillet på www.predictions.dk - ganske gratis endda.

Alt du skal gøre er at oprette dig som bruger på predictions, gå til 'Spil' og under kategorien 'Sport' finder du VM-spillet.

Her skal du forudsige 40 udfald om slutrunden, alt fra Panamas skæbne til hvem der står tilbage som Verdensmester d. 15.07.

Når du har sendt dine svar ind, indgår du i én samlet pulje, hvor du kl. 17:00 på torsdag (når åbningskampen sparkes i gang), vil kunne se din placering i det velbesatte felt af deltagere, samt se samtlige deltageres svar på hvert enkelt spørgsmål. Vinderen er den der står tilbage med flest rigtige point, når Verdensmesteren i Rusland er fundet. Point opnås ved et korrekt svar. Antallet af point for et rigtigt svar er afhængig af sværhedsgrad + antallet af svarmuligheder pr. spørgsmål.

Eksempel på spørgsmål i VM spil:
• Hvor mange afrikanske nationer avancerer fra gruppespillet?
• I hvilken gruppe scores der flest mål?
• Hvor langt når England?
• Hvor hurtigt scores turneringens hurtigste mål?

Stillingen vil blive løbende opdateret i takt med at udfaldene bliver besvaret.

Med spørgsmål om både åbningskampen og helt til finalen, er du sikret et ekstra VM-underholdningskrydderi; gratis.

Præmierne på spil i dette spil er blandt andet – biografbilletter, gavekort efter eget valg på 500 kr, Anders Fjelsted t-shirts og andre fede præmier. Alt sammen ganske gratis – kræver blot en oprettelse og du er klar til VM spil.

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik