Fodbold nyheder

- Guti bliver næste Real-træner

Af Tobias Tange

Zinedine Zidane trak sig efter stor succes i Real Madrid, og nu kan en Real-legende måske overtage hans job.

Zinedine Zidane chokerede fodboldverdenen, da han trak sig tilbage fra sin post som manager hos Real Madrid. Siden da har der været mange rygter om, hvem der skulle overtage det prestigefyldte job. Mauricio Pochettino, Jürgen Klopp og Arsène Wenger har allerede været sat i forbindelse med posten, men nu er der også et mere overraskende navn, der bliver bragt på bane.

Den nye kandidat er en, som Real fans er bekendt med, da det er deres tidligere spiller og legende José María Gutiérrez Hernández bedre kendt som Guti.
Spanieren var ellers på vej til at blive manager for Real Murcia, men ifølge deres præsident Victor Galvez bliver det ikke længere aktuelt, fordi Real-legenden er på vej til at overtage for Zidane.

- Guti bliver næste Real-træner, så han kommer ikke til at blive træner i Murcia. Jeg ville ønske, at Zidane var blevet to dage mere eller sådan noget, så vi kunne have færdiggjort aftalen med Guti, siger Galvez ifølge sportsmole.com

Guti havde en stor tid i hovedstadsklubben, hvor han spillede 542 kampe i en 14-årig lang karriere. Legenden var med til at vinde 15 trofæer med klubben, heriblandt fem La Liga-titler og 3 Champions League-trofæer.

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik