Fodbold nyheder

Barca-keeper klar til Premier League

Af Tobias Tange

Jasper Cillessen får ikke meget spilletid i Barcelona, og han er nu åben overfor et skifte til Premier League.

90 minutter. Så mange er det blevet til for Jasper Cillessen i denne sæson i La Liga for Barcelona. Det er ikke nok for hollænderen, som har ytret sit ønske om at komme væk. Overfor Fox Sport fremhævede han, at han bliver nødt til at spille flere minutter, men at han vil være åben overfor et skifte til Premier League.

- Arsenal og Liverpool er ikke dårlige klubber, men hvis Barcelona siger ”Vi elsker dig”, så vil jeg acceptere deres beslutning og fortsætte der. Jeg vil vente til vi kommer tilbage den 16. juli med at se hvad de har valgt, siger Cillessen ifølge Fox Sport og fortsætter.

- Jeg ved ikke noget. Hvis klubben ønsker at beholde mig, vil jeg acceptere det. Jeg underskrev en 5-årig kontrakt med dem.

Med Marc-Andre Ter Stegen i Barcelona er det urealistisk, at hollænderen vil få meget mere spilletid, og derfor søger han nu væk. Udover Liverpool og Arsenal skulle også Chelsea ifølge rygterne være på udkig efter en ny målmand, især hvis Thibaut Courtois skulle forlade Stamford Bridge til sommer.

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik