Fodbold nyheder

Bayern tildeler Messi del af tribune

Af Tobias Tange

En lille del af Allianz Arena vil fremover være dedikeret til Lionel Messi.

Rigtigt store personligheder i fodboldverdenen kan måske være så heldige at få opkaldt noget på et stadion efter sig. Det er en ære, som blandt andre Sir Alex Ferguson har fået i Manchester United. Man kan dog også være så dygtig, at man når skridtet endnu videre.

Det har den argentinske superstjerne Lionel Messi opnået. Daily Mail skriver i dag, at argentineren har fået dedikeret en lille del af tribunen på Allianz Arena, hvor de tyske giganter fra Bayern München spiller til daglig.

Grunden til den store gestus er, at Lionel Messi i 2012 slog rekorden for flest mål i et kalenderår, som er en rekord han tog fra Bayern-legenden Gerd Müller. Barelonas argentinske troldmand scorede i 2012 91 mål, hvilket er 6 mere end Gerd Müllers tidligere rekord fra 1972.

Den gestus er ikke den eneste, som tyskerne har gjort for den femdobbelte Balon d'Or vinder, for hans kamptrøje fra rekordkampen hænger også sammen med andre historiske genstande på Allianz Arena. Trøjen er den eneste historiske genstand på stadionet, som ikke har noget at gøre med Bayern München.

Trøjen sendte Messi selv til Gerd Müller efter at have slået rekorden, og den tyske legende valgte altså at sende den videre til klubben.

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik