Fodbold nyheder

Zinedine Zidane: Jeg er fucked

Af Daniel Fisker

Udsigten til at skulle undvære spillere i Real Madrids to sidste kampe i denne sæson giver tilsyneladende Zinedine Zidane en gevaldig hovedpine.

Det vil uden tvivl være en fordel for langt de fleste trænere at have en helt trup med kampklare og skadefri trup. Real Madrid-træneren Zinedine Zidane er dog – efter eget udsagn – ”fucked”.

Real Madrid møder Villarreal i sæsonens sidste La Liga-kamp søndag. Herefter runder ”Los Blancos” sæsonen af med Champions League-finalen mod Liverpool.

Cristiano Ronaldo vendte, sammen med højrebacken Dani Carvajal, tilbage til træningsbanen tirsdag. Det betyder, at samtlige 24 spillere i Real Madrid-truppen i princippet står til rådighed for den franske træner.

Zinedine Zidane har dermed hele sin trup til rådighed, hvilket dog ikke gør ham glad. Den 45-årige franskmand har i stedet problemer, fordi han i praksis alligevel ikke kan gøre brug af alle 24 spillere.

- Jeg har 24 spillere til rådighed, men jeg er fucked, udtaler Zinedine Zidane ifølge Goal.com.

- Undskyld mig, men jeg kan ikke finde et bedre ord, når der er spillere, som bliver i Madrid og ikke tager med os til de sidste to kampe. Det er det sværeste for mig.

Zinedine Zidane understregede ydermere, at søndagens kamp mod Villarreal ikke er en general for Champions League-finalen mod Liverpool. De to hold spilleder således på hver deres måde.

- Det er totalt forskellige hold.

- Villarreal spiller sig op nedefra – sådan spiller Liverpool ikke.

- Det er vigtigt for os at spille en god kamp – den sidste forberedelse inden finalen. Vi har derefter en uge til at gøre os klar til den kamp. Der skal arbejdes på detaljerne. De er to meget forskellige hold.

Real Madrid indtager inden sæsonens sidste kamp tredjepladsen i La Liga. ”Los Blancos” har dog mulighed for at ende sæsonen på andenpladsen, hvilket dog kræver en sejr mod Villarreal og et nederlag til lokalrivalerne fra Atlético Madrid.

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik