Fodbold nyheder

Avis: Barcelona lægger Coutinho på is

Af Daniel Fisker

Den spanske avis Sport rapporterer, at FC Barcelona har lagt Philippe Coutinho på is til fordel for Nice-midtbanespilleren Jean Michael Seri.

FC Barcelona kommer ikke til at gå efter Liverpools brasilianske stjerne, Philippe Coutinho, når transfervinduet åbner i januar. Den catalanske klub har i stedet kastet sin kærlighed på Jean Michael Seri, som slår folderne på midtbanen hos Ligue 1-klubben Nice.

Barcelona har efter sigende indvilliget i at betale en overgangssum på i omegnen af 300 millioner kroner for den 26-årige midtbanespiller. Dette tegner dermed til at blive en af de store januar-handler i 2018, mens Philippe Coutinho og Angel Di Maria foreløbig er lagt på is indtil næste sommer.

Barcelona forsøgte ihærdigt at hente Philippe Coutinho i sommerens transfervindue. Liverpool modtog således tre bud på den ombejlede brasilianer, men ingen af buddene blev accepteret. Der blev snakket om et bud på over en milliard, men Liverpool var urokkelige.

Jean Michael Seri blev rygtet til flere Premier League-klubber i sommerens transfervindue. I august så det sågar ud til, at den ivorianske midtbanespiller kunne ende i Barcelona, inden transfervinduet smækkede i, men det løb dog ud i sandet. Nu kunne meget dog tyde på, at Seri er Barcelonas førsteprioritet til januar.

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik