Fodbold nyheder

Onsdagens engelske rygter

Af Stefan Thomsen

Hodgson afviste flere bud fra Kina, og Atleticos intensiverer jagten på Diego Costa. Her er dagens engelske rygter.

Sporting Lissabons William Carvalho vil stadig gerne skifte til West Ham, selvom forholdet mellem de to klubber er brudt sammen. (Mirror)

Manchester Citys Yaya Touré skal kæmpe sig tilbage på holdet, siger Pep Guardiola, som afslører, at han har udeladt ham på grund af sportslige årsager. (Telegraph)

Arsenal har ikke haft kontraktforhandlinger med Mesut Özil siden februar. Tyskeren har et år tilbage af sin kontrakt. (SportBild)

Rapporter i Tyskland beretter, at Özil er klar til at forlade klubben på en fri transfer, når hans kontrakt udløber. (Sun)

Chelseas angriber Diego Costa har forladt Brasilien og er ankommet i Madrid i et forsøg på at gennemtvinge et skifte til Atlético Madrid. (Gianluca di Marzio)

Atletico vil byde 330 millioner kroner plus 75 millioner kroner i klausuler samt 33 millioner kroner som bonusbetaling for Diego Costa. (Mail)

Barcelona vil genoplive interessen i Nice-midtbanespilleren Jean Michael Seri til januar, efter at de har droppet jagten på Liverpools Philippe Coutinho. (Sport)

Carlo Ancelotti er i gang med sin sidste sæson som træner for Bayern München og skal i næste sæson erstattes af den nuværende Hoffenheim-træner Julian Nagelsmann. (Raphael Honigstein via BBC)

Den nyansatte Crystal Palace-manager Roy Hodgson afviste to tilbud fra Kina, da han gerne ville bevise sig selv igen i England. (Mirror)

Newcastle Uniteds uenigheder om bonusser er blevet løst af en telefonsamtale mellem ejer Mike Ashley og kaptajn Jamaal Lascelles. (Shields Gazette)

Jose Mourinho har udtalt, at der ikke var nogen specifik grund til at han lod Ander Herrera sidde over mod Basel i gårsdagens Champions League-sejr. (Manchester Evening News)
Den argentinske angriber Paulo Dybala vil forlade Juventus og formentlig ende i Premier League hos enten Manchester United, Manchester City eller Chelsea ifølge agenten Mino Raiola. (Rai via Independent)

Leicester forventer, at den 21-årige kantspiller Demarai Gray vil underskrive en ny kontrakt, som vil resultere i en ugeløn på 413.000 kroner.

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik