Fodbold nyheder

Zidane: Vi er ikke afhængige af Ronaldo

Af Anders Moss Hansen

Real Madrid-træner Zinedine Zidane mener ikke, at klubben er afhængige af Cristiano Ronaldo, selvom de er kommet svingende fra start i La Liga.

Zinedine Zidane afviser de medier, der skriver, at Real Madrid er afhængige af deres ultimative superstjerne Cristiano Ronaldo. Det er selvom, at de forsvarende spanske mestre ikke har fået de point, som klubben har ønsket i de første kampe i La Liga.

- I ved, hvem Cristiano (Ronaldo, red.) er. Vi vil ikke sige, at vi er afhængige af ham, men jeg vil altid gerne have ham i truppen. Det, der interesserer mig, er at alle kan spille. Cristiano bidrager ikke kun med mål, men han er også en leder, og han vil altid vinde. Han giver det videre til resten af holdet. Vi er alle glade for, at han er med os, udtaler Zidane ifølge Goal.com.

Zidane fortæller yderligere, at Ronaldo er lykkelig over at kunne spille igen og bekræfter samtidig, at den portugisiske målmager spiller i onsdagens Champions League-opgør mod APOEL Nicosia.

- Han er meget fokuseret på det, han skal gøre. Han er meget glad for at kunne spille igen, da det er det, han kan lide. Det er det, der gør ham glad. Og vi er også glade, da han både fysisk og mentalt har det godt. Jeg er glad for at se ham ude på banen igen.

- Han kommer til at spille i morgen (onsdag mod APOEL Nicosia, red.), men vi har ham ikke med søndag. Jeg håber, at søndag er sidste kamp, hvor han ikke er med for os i sæsonen, afslutter Zidane.

Real Madrid åbner Champions League-sæsonen onsdag aften mod APOEL Nicosia på Bernabéu klokken 20:45.

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik