Fodbold nyheder

Pogba: Jeg har savnet CL-hymnen

Af Anders Moss Hansen

Manchester Uniteds Paul Pogba har savnet Champions League-hymnen og glæder sig nu over at være tilbage i den bedste europæiske turnering.

Paul Pogba skiftede sidste sommer tilbage til Manchester United efter at have spillet tre år i den italienske storklub Juventus. Da Pogba skiftede tilbage til England, måtte franskmanden leve med at skulle spille Europa League fremfor Champions League.

Nu er Manchester United igen tilbage i det bedste europæiske selskab, og det glæder den franske superstjerne.

- Jeg kom til Manchester United for at spille Champions League. Jeg vidste, da jeg kom tilbage, at jeg skulle spille Europa League, så målet var at vinde den og så komme tilbage i Champions League. Det gjorde vi, og det er jeg meget glad for, udtaler Paul Pogba til klubbens hjemmeside.

Den franske midtbanespiller glæder sig bestemt meget til at høre Champions League-hymnen igen inden kampene fløjtes i gang.

- For at være ærlig, så har jeg savnet hymnen. Jeg savnede den meget i sidste sæson. Bare det at komme til at høre den igen, pressede mig til at give mit bedste. Man får gåsehud, når man hører den. Man bliver begejstret. Alle er begejstrede - fans og spillere. Det er den bedste turnering, man kan spille i, afslutter Paul Pogba.

Manchester United åbner Champions League-sæsonen på Old Trafford mod FC Basel tirsdag aften.

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik