Fodbold nyheder

RFC-direktør: Ikke vind eller forsvind

Af Daniel Fisker

Lokalderbyet mellem AGF og Randers FC er ikke en ”vind eller forsvind”-kamp for Randers-træneren Ólafur Kristjánsson, hvis man skal tro Michael Gravgaard.

Randers FC, som endnu har sæsonens første sejr til gode, indtager rollen som Superligaens bundprop med tre point efter de første syv kampe.

Trænersædet er sandsynligvis meget varmt under Ólafur Kristjánsson, men ikke så varmt, at det kan ende med en fyreseddel, hvis det bliver til endnu en fiasko, når Randers FC besøger ”de hviie” i Aarhus.

- Det er på ingen måde en "vind eller forsvind"-kamp for hverken Ólafur, spillerne eller andre i Randers FC. Nu er der ingen garantier i fodbold, men hvis det står til mig, er det her første skridt på vej ud af vores krise. Også selv om vi skulle tabe til AGF, udtaler Randers FC-direktør Michael Gravgaard ifølge BT.

Der blev afholdt krisemøde i Randers den 29. august, hvor den aktuelle sportslige krise var det eneste emne på dagsordenen. Mødet resulterede dog hverken i en trænerfyring eller en udskiftning på direktionsgangen.

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik