Fodbold nyheder

Overmars i Barcelona - skifte på vej?

Af Kasper Clausen

Ajax' sportsdirektør er i Barcelona, og det skaber rygter om et skifte for en af hollændernes profiler.

I sommer var FC Barcelona interesseret i den colombianske forsvarsspiller Davinson Sanchez, men de blev taget ved næsen af Ajax Amsterdam, der sikrede sig Sanchez for næsen af catalanerne.

Interessen i Sanchez er dog stadigvæk intakt, og de har benyttet denne sæson til at holde et vågent øje med colombianeren, som er ved at nå vejs ende i hans første sæson i europæisk fodbold, som er notorisk vigtig i forbindelse med sydamerikanske spillere.

I Holland har Sanchez imponeret, og det er blevet bemærket i Spanien. Real Madrid har nu meldt sig på banen i forhold til colombianeren, men et skifte til Barcelona kan være i kortene, det skriver Sport.

Ifølge mediet er Ajax' sportsdirektør Marc Overmars ankommet til den catalanske hovedstad. Overmars har tidligere spillet for netop Barcelona, og han har fortsat et godt forhold til ledelsen i klubben – og det er det forhold, som catalanerne forsøger at udnytte til at sikre, at Sanchez skifter til Barça og ikke Real Madrid.

20-årige Davinson Sanchez har været en afgørende figur på Ajax-mandskabet, der igen i år blander sig i toppen af Æresdivisionen, og som er meget tæt på finalen i Europa League.

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik