Fodbold nyheder

Top 5: farligste angrebstrioer i Europa

Af Esben Kjælder

Real Madrid? Barcelona? Chelsea? Napoli? Hvem har Europas farligste angrebstrio?

I Europa løber der mange farlige angriber rundt, og en god offensiv er ofte et godt udgangspunkt, hvis man vil have succes. Indkast.dk har kigget nærmere, og fundet de fem farligste angrebstrioer i Europæisk fodbold netop nu. Og de fem angrebstrioer med flest liga-mål på kontoen ser således ud:

5: PSG: Cavani, Di Maria, Lucas

PSGs dødbringende angrebstrio har tilsammen 35 mål og ni assists blandt dem, men specielt Edison Cavani har været skarp foran mål i 16/17-sæsonnen. Angriberen fra Uruguay har således stået for 25 mål hidtil i denne sæson.

4: Chelsea: Diego Costa, Hazard, Pedro

De kommende (?) PL-mestre fra Chelsea er hjulpet stærkt på vej i ligaen med en utrolig trio oppe foran. Tilsammen har spillerne stået for 31 PL-mål og 13 assists. Den varmeste af de tre, er dog Diego Costa, der har scoret 15 mål og lagt op til fem indtil videre i denne sæson.

3: Roma: Džeko, Perotti, Salah

I Italien løber der en målfarlig trio rundt, og de tre spillere har tilsammen basket 32 mål ind og stået for 12 oplæg i denne sæson. Edin Džeko har været nærmest ustoppeligt foran mål, og har således stået for 19 mål alene.

2: Napoli: Mertens, Callejon, Insigne

Napoli er blevet sammenlignet med Barcelona i denne sæson, og den syditalienske klub har da også, ligesom Barcelona, en aldeles farlig angrebstrio i form af Dries Mertens, José Callejon og Lorenzo Insigne. De tre vævre angriber har således scoret 32 mål tilsammen og lagt op til 19 i alle turneringer.

1: Barcelona: Messi, Neymar, Suarez

MSN er bare ustoppelige, og trioen må efterhånden betegnes som en af de mest dødbringende trioer i historien. De tre sydamerikanere har således scoret 43 (!!) mål tilsammen denne sæson, og lagt op til 19 mål i La Liga.

Real Madrids angrebstrio BBC har til sammenligning scoret 25 liga-mål tilsammen, mens de i alt har leveret otte assists.

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik