Fodbold nyheder

Vidste du om... Michy Batshuayi

Af Daniel Fisker

Chelsea købte dyrt ind i transfervinduet. Det dyreste indkøb var angriberen Michy Batshuayi, der blev købt i Marseille for godt 300 millioner kroner. Han har allerede gjort sit indtog i Premier League, hvor han står noteret for et mål og en assist i tre kampe, og i League Cuppen, hvor han scorede to mål i Chelseas første kamp, men hvem er Batshuayi? Bliv klogere her!

- at Batshuayi er en atletisk, hurtig og alsidig angriber, som er excellent med bolden og besidder en dødsensfarlig afslutning.

- at Batshuayi er født i Belgien, nærmere bestemt i Bruxelles, den 3. oktober 1993. Han er af congolesisk afstamning.

- at har været i ungdomsrækkerne i Evere, Schaarheek, Brussels (to gange) og Anderlecht. Herefter slog han sig ned i Standard Liege.

- at han fik sin professionelle debut, da han var 18 år gammel. Der var tale om kampen mellem Standard Liege og Genk, som Liege tabte 4-1.

- at transferen til Chelsea har gjort Batshuayi til den dyreste transfer i Marseilles historie. Crystal Palace og West Ham, som også afgav bud på belgieren, blev altså efterladt med lange næser.

- at han lejlighedsvis blevet kritiseret for at være for selvisk og skyde for ofte. Han har desuden pådraget sig lidt af et bad boy-mærkat i Frankrig.

- at legebarnet har indrømmet, at han elsker at slappe af med et par episoder Svampebob Firkant i sin fritid. Han siger ydermere, at det hjælper ham med at falde i søvn om aftenen.

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik