Fodbold nyheder

Chelsea fik tiltrængt sejr mod Norwich

Af Jeppe Kirk

José Mourinho fik ro i sindet, da Chelsea lørdag fik tilkæmpet sig en vigtig 1-0-sejr over Norwich.

Chelsea har fået den værst tænkelige start på Premier League-sæsonen, hvor man inden dagens kamp lå placeret som nummer 16.

Holdet havde tabt de seneste tre ligakampe, og de dårlige resultater har fået flere medier til at spekulere i José Mourinhos fremtid i klubben, men efter en smal 1-0-sejr hjemme over Norwich kunne manageren ånde lettet op.

Chelsea pressede gæsterne i starten af kampen, og allerede efter ti minutters spil var Cesc Fàbregas tæt på at bringe hjemmeholdet foran, da Eden Hazard efter et flot gennemløb i Norwich-feltet afleverede skråt bagud til spanieren, der dog sparkede over målet.

Fem minutter efter forsøgte Willian sig også, men Norwichs målmand John Ruddy, der spillede en fin kamp, holdt Chelsea-spilleren fra at score.

Første halvleg sluttede af med chancer i begge ender. Først var Norwich tæt på, men forsvarsgeneralen John Terry fik afværget for Chelsea. Senere var Diego Costa tæt på at bringe værterne foran, men Ruddy var igen på plads, og første halvleg endte uden scoringer.

Chelsea blev ved med at presse på fra anden halvlegs start, og efter 65 minutter kom forløsningen for José Mourinhos tropper. Fàbregas sendte Costa afsted i dybden, og efter et smart træk udenom Ruddy kunne han fortjent gøre det til 1-0 til Chelsea.

Kort efter var Kurt Zouma tæt på at udvide føringen, da han headede på overliggeren efter et frispark, mens Robbie Brady også var tæt på i den anden ende.

Det blev yderligere til to chancer til henholdsvis Pedro og Nemanja Matic, men det blev ikke til flere scoringer, og Chelsea kunne dermed fortjent sikre sig tre meget tiltrængte point.

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik