Fodbold nyheder

Swansea fejlede mod Valencia

Af Jonas Sand

Swansea kunne ikke tage point fra Valencia i aftenens Europa League-kamp og kunne derfor ikke sikre sig videre avancement.

Michael Laudrups Swansea kunne sikre sig videre avancement i Europa League, hvis de fik point på hjemmebane mod spanske Valencia, der allerede var videre.

Det var også Swansea, der startede bedst, selvom ingen af de to hold kom frem til de helt store chance. Den største chance i de første 20 minutter faldt til Wilfried Bony, der headede bolden forbi målet.

Efter 20 minutter bragte Valencia sig foran, da Gert Tremmel ikke fik bokset bolden ordentligt væk. I stedet endte den hos en Valencia-spiller, der sendte den tilbage i feltet, hvor Parejo stod og sendte bolden i et tomt mål.

Kort inden pausen burde stillingen have været 1-1, men dommeren underkendte fejlagtigt målet for offside. Hverken Jonjo Shelvey, der afsluttede første gange, eller Alvaro Vazquez, der sendte riposten i mål, stod i en ulovlig position.

Swansea lagde et stort pres i det meste af anden halvleg og havde flere chancer. Bolden ville dog ikke i mål.

Med få minutter igen var Swansea igen tæt på udligningen, men det var bare ikke walisernes kamp, og bolden blev reddet på stregen.

Kampen sluttede med en sejr på 1-0 til det spanske udehold, der dermed sikrede sig førstepladsen i gruppen.

Swansea skal derfor bruge point i sin sidste gruppekamp mod St. Gallen, hvis de vil sikkert videre i dette års Europa League.

Swansea - Valencia: 0-1 (0-1)
0-1: Dani Parejo - 20.

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik