Fodbold nyheder

Fredagens engelske rygter

Af Tobias Hansen Bødker

Arsenal kan sætte engelsk transferrekord i Suarez-handel, Bales Real Madrid-skifte er i problemer og så kostede FC Midtjylland nær Sunderland-holdet et måltid, efter Di Canio blev rasende i Herning. Det er tid til dagens engelske rygter.

På trods af, at Liverpools ejer John W. Henry har udtalt, at 26-årige Luís Suarez ikke vil blive solgt til Arsenal, vil Arsène Wenger og co. forsøge at hente uruguayaneren ved at byde op mod 442 mio. kroner. (Daily Star)

Gareth Bales skifte til Real Madrid kan være på vej mod et kollaps, efter præsidenten i den spanske kongeklub Florentino Perez har sagt, at 737 mio. kroner er for høj en pris på den 24-årige stjernespiller. (ESPN)

Perez og Spurs-formand Daniel Levy har holdt forhandlinger ansigt til ansigt, men er stadig 122 mio. kroner fra at nå en aftale, da London-klubben vil have 867 mio. kroner for waliseren. (The Guardian)

Manchester United-manager David Moyes er klar til at afgive et sidste bud på Barcelonas 26-årige midtbanespiller Cesc Fàbregas på 347 mio. kroner, på trods af, at spanieren ser ud til at ende Uniteds forhåbninger om at hente ham. (Daily Star)

Chelsea-manager Jose Mourinho har udtalt, at han vil 'kæmpe indtil sidste dag' i forsøget på at hente Manchester Uniteds 27-årige angriber Wayne Rooney. (Daily Mail)

Liverpool kan være på vej til at kæmpe med Merseyside-rivalerne Everton i kampen om Granadas 27-årige venstreback Guilherme Siqueira, der har en pris på i omegnen af 70 mio. kroner. (Daily Star)

Everton insisterer på, at man vil afvise ethvert bud fra Manchester United på den belgiske midtbanespiller Marouane Fellaini, og den engelske venstreback Leighton Baines. (The Guardian)

Aston Villa må punge ud med 87 mio. kroner hvis de vil hente den 23-årige midtbanespiller og japansk landsholdsspiller Hiroshi Kiyotake fra tyske Nürnberg. (The Sun)

Stoke City forhandler med Hannover 96 om den tidligere Manchester United-angriber Mame Biram Diouf. (Daily Star)

Hull City forbereder et bud på 19 mio. kroner for FC Twentes 27-årige midtbanespiller Willem Janssen på anbefaling af den tidligere engelske landstræner Steve McClaren (Daily Mirror)

Sunderland-manager Paolo Di Canio er klar til at forny sin interesse i Tottenhams 26-årige midtbanespiller Tom Huddlestone. (Daily Star)

Liverpool, Newcastle, Chelsea, Arsenal og Manchester City regnes alle med at holde øje med Santos' 17-årige angriber Victor Andrade, der bliver beskrevet som 'den nye Neymar'. (Daily Express)

Tottenham kan overraskende nok være på til at gå efter Carlton Cole, der kan hentes på en fri transfer, efter den tidligere West Ham-angriber tilsyneladende deltog i en træningskamp for Spurs bag lukkede døre. (Metro)

QPR-manager Harry Redknapp har bekræftet, at han har lavet en forespørgsel på Tottenhams 30-årige angriber Jermain Defoe, men indrømmer, at han kæmper for at hente sin tidligere spiller til Loftus Road. (London Evening Standard)

Andre rygter:
Den engelske landstræner Roy Hodgson siger, at Manchester United-angriber Wayne Rooney skal fokusere på England og glemme alt om det mulige skifte til Chelsea, når han slutter sig til resten af den engelske landsholdstrup. (Daily Mail)

Manchester Uniteds hollandske angriber Robin van Persie har afvist snakken om, at klubben vil gå i forfald som følge af Alex Fergusons pensionering, og siger i stedet, at standarden ikke vil dale under den nye manager David Moyes. (Daily Express)

Manchester Citys 25-årige angriber Sergio 'Kun' Agüero har misset alle klubbens træningskampe op mod den nye sæson på grund af en knæskade, men det ser ud til, at argentineren vil være klar til åbningskampen mod Newcastle den 19. august. (The Guardian)

Og endeligt:
Sunderland-manager Paolo Di Canio var så vred over holdets præstation i træningskampen mod FC Midtjylland, at han var på vej til at forbyde sit hold mod at spise fra den pasta buffet, der stod klar til spillerne efter kampen. Di Canio måtte dog til sidst forbarme sig efter at holdbussen blev forsinket. (Daily Mirror)

Manchester United-fan og Indiens landsholdskaptajn i criket Mahendra Singh Dhoni er blevet udnævnt til ambassadør for den engelske klub i Indien. (The Hindu)

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik