Čech drømte ikke om at spille fodbold

Af Peter Jensen

2016-01-13
Čech drømte ikke om at spille fodbold

Arsenals stærke tjekkiske målmand, Petr Čech, fortæller nu, at han ikke ønskede at blive fodboldspiller.

Den 33-årige tjekkiske målmand Petr Čech har opnået sin anden ungdom efter skiftet fra Chelsea til Londonrivalerne Arsenal. Cechs nye arbejdsgiver har spillet en flot halvsæson, hvor målmanden har haft stor andel i klubbens øjeblikkelige førsteplads i Premier League.

Nu fortæller den reaktionsstærke 'shotstopper', at han ikke havde spillet fodbold, hvis han selv havde bestemt. Det var angiveligt mængden af udstyr, som afholdte tjekken fra at føre sin drømmesport ud i livet.

- Som barn ville jeg altid gerne spille ishockey. Det var altid mit førstevalg, men så ville jeg blive tvunget til at købe alt udstyret, og det var økonomisk en stor udfordring, fortæller Petr Čech til Arsenal Player.

Den tjekkiske keeper fortæller tilmed, at det var et rent tilfælde, at han endte mellem stængerne på fodboldbanen. En dag mødte holdets normale målmand nemlig ikke op til kamp, og i stedet gik pladsen til den dengang 8-årige Čech.

- Jeg gik med til at spille denne ene kamp, og den følgende dag, da jeg kom til træning, trak målmandstræneren mig til side og sagde, 'nu er du målmand', fortæller Arsenal-keeperen videre.

Denne sæson er tjekkens ellevte i Premier League, siden han skiftede fra franske Rennes til Chelsea i 2004.Optakter
Optakt 4/12 - 14:00
FC Nordsjælland - OB
Optakt 4/12 - 16:00
Esbjerg FB - Brøndby IF
Optakt 4/12 - 18:00
FC Midtjylland - AGF
Optakt 5/12 - 18:00
Silkeborg IF - SønderjyskE
Optakt 5/12 - 20:00
AaB - Lyngby BK
Magasin-artikler
Magasin-artikler er typisk længere og mere dybdegående artikler. Læs dem når du har god tid.
Se alle magasin-artikler her
Brasilianske eventyr endte i tragedie
En stor fodboldklub er næsten blevet udslettet fra verdenskortet, men klubbens præsident har slået fast, at det ikke kun var en fodboldklub – det var en familie.
”Estamos todds juntos com voce - Chapecoense”… sådan stod der på et stort banner til tirsdagens Superliga-kamp i Telia Parken, hvor FCK spillede imod Viborg.

Teksten kan oversættes med ”Vi står alle sammen med jer – Chapecoense” og var en direkte hilsen til den brasilianske fodboldklub, som dagen før havde oplevet det umenneskelige i, at klubbens chartrede fly var styrtet ned, og mindst 71 af de 77 skæbner om bord var omkommet.

Chapecoense er siden blevet beskrevet som ”Leicester” efter deres eventyrlige sportslige fremgang, der kulminerede med en oprykning til den bedste fodboldrække i Brasilien i 2014. Og det stoppede ikke der, for holdet var på vej til at møde colombianske Atlético Nacional i den første af to ”Copa Sudamericana-finaler”, hvilket er det sydamerikanske svar på den europæiske Europa League.


Støtte fra alle sider
Efter flystyrtet har fodboldverdenen stået sammen om at støtte den brasilianske klub. Atlético Nacional meldte straks ud, at Copa Sudamericana-titlen skulle tildeles Chapecoense, og fodboldledere fra Corinthians, Coritiba, Palmeiras, Portuguesa, Santos og Sao Paulo ville gerne sikre, at Chapecoense ikke kunne rykke ud den bedste brasilianske fodboldrække de næste tre år. Derudover ville klubberne gerne udlåne spillere til den ødelagte klub.

Det brasilianske fodboldforbund aflyste straks weekendens kampe, og landets præsident Michel Temer erklærede tre dages national sørgedage. Ulykken skete i et frygtelig uvejr, og da det havde lagt sig, mødte tusindvis af fans op udenfor klubbens stadion – Arena Conda – i den sydvestlige del af Santa Catarina, og meget rørende scener opstod.

På dagens forsiden af den spanske sportsavis AS er et billede af en lille dreng iført klubbens spilletrøje. Han sidder meget foroverbøjet og kigger på klubbens logo.

Derudover kom der også nogle meget rørende billeder frem på de sociale medier fra klubbens omklædningsrum af nogle af de spillere, som ikke havde været med på rejsen – samt en del videoer fra de jubelscener, der var optaget af holdet, da de havde opnået den store sportslige triumf ved finaledeltagelsen.

Ganske rørende ligesom historien om målmanden Danilo. Han overlevede styrtet, men døde efterfølgende på hospitalet - forinden nåede han dog at sende en kærlig SMS til sin kone og lille dreng. Desuden er der kommet flere hjerteskærende historier frem, som at holdets træner Caio Junior ikke fik sin søn med om bord på flyveren, da han havde glemt sit pas. Så sønnen Matheus overlevede, men det gjorde faderen ikke eller historien om reservemålmanden Marcelo Boeck, der blev fritaget for vitale rejse pga. en fødselsdag og dermed overlevede.


Det var en stor familie – vores familie!
Midt i sorgen er det strømmet ind med hilsner fra mange forskellige kanter til den kriseramte klub. Den brasilianske legende Pelé sendte – ligesom Lionel Messi - hilsner til de efterladte, men mest hjerteskærende var beskeden fra Chelsea-spilleren David Luís. Den brasilianske forsvarspiller var god ven med den omkommende Arthur Maia, som han beskrev som en sød lillebror.

I aften skulle Maia sammen med sine holdkammerater have spillet Chapecoenses vigtigste kamp nogensinde, men dette satte flyturen med Avro RJ85 en brutal stopper for – og i den kommende tid vil fodboldklubber verden over ære de døde, ligesom den lille dreng udenfor klubbens stadion gjorde. AS-overskriften blev meget rammende ”Un Minuto de Silencio”.

Således vil Chapecoense blive æret inden verdens største fodboldkamp på lørdag imellem Real Madrid og Barcelona, og klubbens præsident Plinio David de Nes Filho skulle være tilstede til kampen. Kort efter ulykken kom han med følgende meget rammende udtalelse:

- Vi er stærke mennesker, så vi skal komme over det. MEN det er livslange venner, der er døde… Dette var ikke blot en gruppe blandede mennesker. Det var en stor familie – vores familie!


Læs hele artiklen
Mourinho – og al balladen
Så er den gal igen… Indkast.dk har kigget nærmere på Jose Mourinho, og alt den tumult som han har været en del af. Det handler blandt andet om Anders Frisk, ”intellektuelle prostituerede”, et Real Madrid-flystyrt, Rafas diet og moderen til David Luiz.
Stor frustration over en dårlig start på weekendens kamp - samt en advarsel til Paul Pogba for ”film” - fik Jose Mourinho til at sparke til en vandflaske på Old Trafford-sidelinjen.

Dommer Jonathan Moss havde ikke andet valg end at bortvise Manchester United-manageren, og efterfølgende har den erfarne Premier League-dommer Graham Poll opfordret FA til at give Mourinho en lang karantænedom for ”at give ham en lærestreg”. For der har været meget ballade omkring Jose Mourinho i hans trænerkarriere. Indkast.dk har lavet denne gennemgang fra dette årtusinde.


November 2000
Efter blot syv kampe som træner for Benfica modtog Mourinho kritik fra midtbanespilleren Sabry, og på det efterfølgende pressemøde kaldte den portugisiske træner egypteren for ”Mr. Off-side”.


December 2000
Da ledelsen i Benfica overvejede at genansætte deres tidligere træner Toni, gav Mourinho klubben et ultimatum. De skulle forlænge hans kontrakt ellers stoppede han. Det gjorde klubben ikke, så Mourinho stoppede.


Januar 2002
Jose blev tilbudt at komme tilbage til Benfica med Ferreira som hjælpetræner. Mourinho svarede, at han ville have mere succes i Benfica på tre år end Ferreira ville have i 30 år. Han sagde samtidigt: ”Dette er historien om et gammelt æsel, som arbejdede i 30 år, men aldrig blev en hest”.


September 2002
Kort efter han blev træner i Porto, droppede han klublegenden Baia og suspenderede ham fra træningsbanen. Efterfølgende sagde målmanden, at Mourinho ønskede at lave ”et statement”.


Februar 2004
Efter en kamp nægtede Sir Alex Ferguson at give hånden til Mourinho, hvilket frembragte denne reaktion: ”Jeg kan godt forstå ham. Jeg ville også blive skuffet, hvis mit hold fik tæsk af et hold, der havde 10 % af deres budget”.


Februar 2005
Mourinho fejrede et mål i Carling Cup-finalen med en presset finger imod munden overfor Liverpools fan, der blev rasende.


Marts 2005
Mourinho hævdede, at Barcelona-træner Frank Rijkaard opsøgte dommer Anders Frisk i pausen af Champions League-kampen, så derfor var Chelsea-manageren heller ikke overrasket, da Didier Drogba blev udvist.


Oktober 2005
Han kalder Arsène Wenger for en ”Voyeur”, fordi franskmanden talte alt for meget om Chelsea.


August 2006
Mourinho mente, at Claude Makélélé blev behandlet som en slave af det franske fodboldforbund, hvilket naturligvis frembragte en hård reaktion fra landstræner Raymond Domenech.


April 2007
Jose sagde, at Ronaldo løg, hvis han påstod, at Manchester United ikke blev forfordelt af dommerne.


August 2008
Som ny Inter-træner kaldte Mourinho Juventus-træneren Claudio Ranieri for en ”gammel mand, der aldrig har vundet noget” og for en ”taber”.


Marts 2009
Han beskyldte de italienske journalister for at være ”intellektuelle prostituerede” for deres vinkel på Inter-spilleren Mario Balotellis forsøg på at filme sig til et straffespark. Samtidigt slog Mourinho fast, at Roma og AC Milan ville slutte sæsonen uden trofæer. Sidstnævnte frembragte voldsomme reaktioner i Italien, da mange mente, at Mourinho var respektløs.


August 2009
Røg uklart med muslimske ledere, da Mourinho kritiserede Sulley Muntaris form under fasteperioden - Ramadanen.


September 2010
Mourinho sagde til Pedro Leon, at selvom han var den eneste Real Madrid-spiller, der ville overleve et flystyrt, så ville han alligevel ikke komme til at spille.


Januar 2011
Droppede Real Madrids eneste ikke skadede angriber – Karim Benzema – og sagde: ”Hvis man ikke kan gå på jagt med en hund, så må man gøre det med en kat”.


April 2011
Blev bortvist i Champions League-semifinalen og sagde efterfølgende: ”En dag kommer Josep Guardiola måske til at vinde denne turnering – uden svindel”.


August 2011
Prikkede Barcelona-assistenten Tito Vilanova i øjet under den spanske Supercup-finale.


Maj 2013
Casillas talte med Xavi forud for ”El Clasico” om at formindske balladen i kampen. Mourinho mente, at målmanden havde forrådt holdet og satte ham af. Samtidigt sagde Mourinho, at han fortrød ikke at have købt Diego Lopez noget før, hvilket Pepe svarede igen på. Jose sagde herefter: ”Pepes problem har et navn – Raphael Varane”.


Februar 2014
Portugiseren kaldte Arsène Wenger for en ”Specialist i fiaskoer”.


Maj 2014
Eden Hazard var ikke tilfreds med Chelsea-taktikken, og Mourinho svarede igen med, at belgieren ikke ydede 100% for holdet.


November 2014
Mourinho slog fast, at Sergio Ramos ikke var doktor, da den spanske forsvarsspiller ikke kunne forstå, hvorfor Cesc Fàbregas og Diego Costa trak sig fra landsholdet.


Marts 2015
Da David Luiz blev solgt til PSG, slog Mourinho fast, at forsvarsspilleren ikke ville blive savnet i Chelsea. Et mål af Luiz sendte efterfølgende Chelsea ud af Champions League, og Luiz' mor skrev hånlige kommentarer på de sociale medier.


Juli 2015
Da Rafa Benitez blev ansat som træner for Real Madrid, sagde hans kone, at den spanske træner skulle rydde op efter Mourinho, der svarede: ”Måske skal hun bare holde lidt mere øje med Rafas diet”.


Oktober 2016
I den målløse kamp imod Burnley på hjemmebane blev Mourinho sendt på tribunen. Portugiseren havde forinden været meget utilfreds med udvisningen af Ander Herrera.


November 2016
Efter fire uafgjorte PL-hjemmekampe i træk fik Manchester United den værste sæsonstart siden 1990/91, selvom de havde brugt 1,5 milliard kroner på nye spillere. I frustration sparkede Mourinho til en vandflaske og blev bortvist. Han står til flere kampes karantæne, da han måneden forinden også blev udvist.


Fortsætter følger!
Læs hele artiklen
Ledere
Ledere er typisk subjektive artikler hvor skribenten giver udtryk for sine egne personlige meninger.
Se alle leder-artikler her
Barcas La Masia vs. Real Madrid-penge
Er der kulturforskel på de to klubber?
På torsdagens forside af AS gav den store spanske sportsavis deres bud på, hvordan startopstillingen ville være til lørdagens ”El Clasico” opgør. Avisen forventede disse to opstillinger og deres indkøbspriser for de spanske storklubber:

Barcelona
Ter Stegen - købt for 110 millioner kroner
Pique - købt for 45 millioner kroner
Mascherano - købt 220 for millioner kroner
Alba - købt 130 for millioner kroner
Sergi Roberto – egen avl
Busquets – egen avl
Rakitic - købt for 170 millioner kroner
Iniesta – egen avl
Neymar - købt for 180 millioner kroner
Messi – egen avl
Suarez - 700
Samlet indkøb: 1.555 millioner kroner


Real Madrid
Keylor – købt for 90 millioner kroner
Ramos - købt for 250 millioner kroner
Carvajal - købt for 50 millioner kroner
Pepe - købt for 260 millioner kroner
Marcelo - købt for 50 millioner kroner
Kroos - købt for 270 millioner kroner
Casemiro - købt for 50 millioner kroner
Modric - købt for 260 millioner kroner
Ronaldo - købt for 700 millioner kroner
Bale - købt for 750 millioner kroner
Benzema - købt for 300 millioner kroner
Samlet indkøbt for: 3.030 millioner kroner


Til opgøret er der godt nok tvivl, om Kroos og Bale kommer med fra start, men skulle de gøre det, vil Real Madrids startopstilling være næsten dobbelt så dyr om Barcelonas.

Derudover er det fortsat meget uklart, hvad Barcelona egentligt har betalt for Neymar, hvilket de seneste skatteundersøgelser jo også har vist. Men AS's bud på små 200 millioner kroner må være i underkanten, selvom brasilianerens forældre skulle have fået en masse penge – under bordet.

Fakta er dog, at seks Barcelona-spillere (Roberto, Piqué, Alba, Busquets, Iniesta og Messi) har fået størstedelen af deres fodboldopdragelse på La Masia – mens det forholder sig helt anderledes på Real Madrid-holdet.

I hovedstadsklubben har præsident Florentino Perez været nødt til at indkøbe mange dyre spillere for at stå imod det unikke arbejde, som Barcelona har lavet på ”fabrikken”. Derudover er Barcelonas – hvis man ser bort fra Neymar og rekordindkøbet Suarez – dyreste spiller i startopstillingen Mascherano, der kom til Barcelona for seks år siden.

På Real Madrid-holdet har seks spillere kostet mere end Mascherano, hvilket også kunne have været syv spillere, hvis det var lykkedes Real Madrid at hente David De Gea i stedet for Keylor Navas.

Siden årtusindeskiftet har stilen hos Real Madrid båret frugt, da de har vundet 25 trofæer – blandt andet har de blandt andet vundet fem liga-titler og Champions League fire gange senest i 2014 og 2016.


Barcelona vs. Real Madrid - hvem er bedst i statistikkerne
Lørdag aften står den så på ”El Clasico”, og det er 232. gang, at de to hold mødes i officielle kampe. De har næsten ens statistik, da Real Madrid har vundet 93 gange og Barcelona 91 – blot 48 gange er det sluttet uafgjort.

Kigger man blot på liga-opgørene, har Real Madrid også et lille overtag, og det sidste møde vandt ”Konge-klubben” også. Det var i begyndelsen af april, at Real Madrid vandt 2-1 på mål af Benzema og Ronaldo.

Opgøret brugte Barcelona til at hylde Johan Cruyff, der var død få dage forinden. Netop Cruyff – og hans ideer og udvikling - gjorde, at La Masia blev oprettet og derfor årsagen til, at Barcelona på nutidens hold har langt flere selvproducerede talenter end Real Madrid.
Læs hele lederen
DBU – en del… skadet
Lederen skriver: Det er her, at DBU-kæden helt hopper af… for imens de forsøger at komme tættere på de danske fodboldfans – man fristes til at skrive ”igen” – så bliver de presset til at sende ”småskadede” spillere tilbage til klubberne og dermed spille totalt ligegyldige kampe… for ellers kommer der færre landskampe og dermed penge til det økonomisk trængte DBU.
Tidligere på efteråret lancerede DBU deres kampagne ”DBU – en del af noget større”, som blev trykt på A-landsholdets trøjer til kampen imod Tyrkiet. Budskabet handlede om ”den nye stil” i DBU og skulle sende klare signaler til de danske fodboldfans samt det danske samfund.

DBU ville tage ansvar og bidrage mere til det samfund, hvori så mange har interesse for det danske landshold. De ønskede at hylde bredden og dermed komme tættere på folket igen, men meget af dette blegner, når det danske A-landshold tirsdag aften skal spille venskabskamp imod Tjekkiet. Her har afbudsregnen samt de næsten komiske udmeldinger efterfølgende ikke ligefrem skabt en særlig stor følelse af ”Fælleskab”, som ellers har været hensigten med kampagnen ”DBU - en del af noget større”, der har været siden efteråret 2013, hvor hele ideen blev skabt.

Seks spillere – Andreas Cornelius, William Kvist, Yussuf Poulsen, Martin Braithwaite, Pierre Emile Højbjerg og Christian Eriksen – er ikke rejst med til Prag, da de alle skulle været “små-skadede”, og da det danske pressekorps spurgte ind til årsagerne til dette pludselige fravær, blev landstræner Åge Hareide – ifølge Ekstra Bladet – sur og vrissede tilbage:

- I (journalisterne, red.) er så mistænksomme. Skal jeg hente lægen, så I kan se lægejournalen på spillerne…

Du virker lidt ophidset over vi spørger til de seks, der er rejst hjem?

- Nej, jeg er irriteret på negativiteten. Vi forsøger at være positive og få noget godt ud af den landskamp, vi skal spille. Men vi har også et ansvar overfor klubberne og spillernes helbred. Vi skal passe på med ikke at ødelægge spillerne. Christian Eriksen, William Kvist og Andreas Cornelius var småskadet, inden de kom hjem. Christian har problemer med hoftebøjeren. Vi var ved at skifte Cornelius ud i pausen, fordi han har problemer med bagsiden af låret. Han måtte holde sig i gang og cykle i pausen, fordi vi havde brug for ham i starten af anden halvleg. Pierre Emile Højbjerg havde fået et spark i ballen og Yussuf Poulsen skal spille allerede på fredag. Det samme skal FCK, der også skal spille igen tirsdag. De danske drenge giver alt for holdet. Du må acceptere du får afbud, når de er skadet…

Der var umiddelbart ikke den store forståelse fra de danske journalister i forhold til den holdning, som er kommet omkring kampen. Dette skyldes ikke mindst, at DBU lægger en træningskamp forud for den næste landskamp, som er … i slutningen af marts, hvor Hareides trup rejser til Rumænien. Det næsten komiske i dette kunne også være årsagen til, at Hareide slet ikke ønskede denne træningskamp og sagde følgende til Ekstra Bladet:

- Jeg havde helst set vi ikke havde spillet den landskamp. Jeg ved, hvor problematisk en periode vi befinder os i lige nu, hvor Champions League går ind i den afgørende gruppefase. Men DBU kunne ikke sige nej, da Tjekkiet spurgte os. Situationen er jo den, at hvis du ikke bruger de officielle landskampdatoer, får du bare færre i fremtiden…

Dette hævdede Hareide så på det efterfølgende pressemøde, at han aldrig havde sagt, og sagde blandt andet:

- Jeg har bare nogle betragtninger om pressen. Fordi jeg vil præcisere en ting. Det kommer frem i pressen, at jeg var modstander af at spille mod Tjekkiet. Det er jeg ikke. Det var en refleksion, fordi vi blev enige om det i sommer, at vi skulle spille denne kamp, fordi vi har behov for en udekamp før mødet med Rumænien. Jeg sagde, at det var en ugunstig dato, da spillerne har haft meget pres på sig og spillet mange kampe. Jeg sagde ikke, at vi ikke ville spille kampen, og jeg er slet ikke modstander af kampen.

Det er her, at DBU-kæden begynder at hoppe af… for imens de forsøger at komme tættere på de danske fodboldfans – man fristes til at skrive ”igen” – så bliver de presset til at sende ”småskadede” spillere tilbage til klubberne og dermed spille totalt ligegyldige kampe… for ellers kommer der færre landskampe og dermed penge til det økonomisk trængte DBU. Måske at fodboldlederne på DBU's hovedkontor i Brøndby hellere skulle overveje, om det ikke var bedre at få færre kampe med bedre spillere og dermed højne deres produkt.

Indtil videre har de fire VM-kvalifikationskampe givet seks point, selvom modstanderne har været Armenien, Polen, Montenegro og Kasakhstan. Så selvom profilerne er trætte – undskyld ”små-skadede” - så havde det danske A-landshold vist haft godt af at træne lidt sammen. I stedet har kampen i Tjekkiet udviklet sig til en kamp, hvor mange af spillerne næppe får mange spilleminutter i den restende del af kvalifikationen.

Til kampen imod Kasakhstan havde Hareide fem nye spillere i startopstillingen, så den manglende kontinuitet er til at få øje på, og der kommer også mindst en håndfuld nye spillere i startopstillingen til kampen i Prag. Fra startopstillingen fra kampen imod Kasakhstan er Andreas Cornelius, William Kvist, Yussuf Poulsen og Christian Eriksen slet ikke rejst med til Tjekkiet.

Årsagen er altså ”småskader”, men kigger man på kampprogrammet, kunne man ligeså godt kalde en spade for en spade og kalde det ”træthed”, for tre ud af de fire spillere har lige en turneringskamp, inden der venter et Champions League-opgør i næste uge. Det kan være trættende – men står der ikke i jobbeskrivelsen for fodboldspillere, at de skal kunne spille to kampe om ugen?

Derudover ville de klæde ”det nye DBU” – som gerne vil være mere folkelig – at være mere ærlig overfor pressen og dermed deres fans. For årsagen til Eriksens afbud til Tjekkiet er ikke en mindre skade, som Hareide afslørede overfor DR, da han sagde om brugen af den danske profil i træningskampen.

- Så får vi et dårligt forhold til Tottenham, og det gør Eriksen også, og vi får brug for ham senere…

Såfremt, at det er storklubberne, der – næsten – dikterer hvilke spillere, der skal spille disse nationale træningskampe, så kan de vist ligeså godt afskaffes, hvilket Andreas Kraul tørt konstaterede:

- Efterhånden er det tilfældet, at disse træningskampe har overlevet sig selv. Når selv træneren begynder at sige, at den er mere eller mindre værdiløs, så er der ikke noget tilbage. Man må bare konstatere, at med alle de vigtige kampe, der er i Champions League og klubkampe i de nationale ligaer og VM-kvalifikationskampe om point, så betyder en træningskamp midt i en sæson ikke meget for spillerne, og det betyder ikke meget for de klubber, der har ansat spillerne…

Det er svært at være uenig… gad vide, hvad DBU egentlig mener? Det kunne være rart, hvis de kom med klare udmeldinger – nu, hvor de er blevet ”En del af noget større”… På det tidligere omtalte pressemøde skulle Hareide også have sagt:

- Jeg håber, at de fleste kan spille for deres klubber i weekenden, men jeg tvivler på det…

Det kan fremtiden kun vise. En mulighed kunne være, at Martin Braithwaite spiller for Toulouse fredag aften – ligesom Yussuf Poulsen gør for Leipzig imod Leverkusen, mens Ståle Solbakken kunne skåne nogle spillere – som William Kvist og Andreas Cornelius – når de også fredag skal møde formsvage AaB. Christian Eriksen spiller sikkert lørdagens London-opgør imod West Ham ligesom Højbjerg kommer i kamp for Stoke.

Altså fire småskadede spillere kan komme i kamp fredag aften og to lørdag eftermiddag - efter de ikke kunne spille tirsdag aften i Tjekkiet – i stedet har truppen nye navne som Mike Jensen, Christian Gytkjær, Jonas Knudsen og Lucas Andersen fra henholdsvis Rosenborg, Ipswich og Grasshoppers – som kommer til en trup med Jonas Lössl, Jens Stryger og Lasse Nielsen… Disse navne lader vi lige stå...

Afslutningsvist kunne man lave et lille tankeeksperiment… gad vide om ”tyskeren” Morten Olsen havde haft så mange ”småskadede” spillere - hvis han havde været landstræner idag?


Læs hele lederen

Video

Artikel ikon Målmand udligner på saksespark Før vi sender skal vi ordne Porto Artikel ikon Teaser: Man. Utd - Arsenal Artikel ikon Neymar skubber Vezo ned af trappe Artikel ikon Se flere

Den pudsige

Artikel ikon Corini ottende træner i Palermo - i 2016 Abelardo raser mod MARCA Artikel ikon Et minuts stilhed til forkert person Artikel ikon Ugens hold fra Premier League Artikel ikon Flere pudsigheder

Toplister

Artikel ikon Top 8: Bedste målmænd i 2016 Top 11: Bedste afskrevne spillere Artikel ikon Top 20: Bedste handler Artikel ikon Top 10: mest formstærke PL-angriber Artikel ikon Flere toplister

Lederen

Artikel ikon Barcas La Masia vs. Real Madrid-penge DBU – en del… skadet Artikel ikon - Gud af Manchester Artikel ikon Bør Mourinho genoverveje Schweinsteiger? Artikel ikon Flere ledere

Bøger

Artikel ikon Ronaldo - Ankomst til Manchester United Mads Timm: Rød Djævel Artikel ikon De største fodboldlegender – Zidane Artikel ikon Leicester – det store gennembrud Artikel ikon Flere bøger

Profilen

Artikel ikon Nani – 30 år Joshua Kimmich - I 'Schweinis' fodspor Artikel ikon Lucas Perez – den ukendte angriber Artikel ikon Diego Costa – Trotamundos with BALLS Artikel ikon Flere profiler

Rygter

Artikel ikon Lørdagens engelske rygter Schmeichel + Cantona ville til Liverpool Artikel ikon Fredagens engelske rygter Artikel ikon Torsdagens engelske rygter Artikel ikon Flere rygter

Vidste du om ...

Artikel ikon Vidste du om ...
Diego Maradona
Vidste du om ... Filippo Inzaghi Artikel ikon Vidste du om ... Pierre Emerich Aubameyang Artikel ikon Vidste du om ... Michy Batshuayi Artikel ikon Flere

Statistik

Artikel ikon Facts om FC København – Randers: 1-0 Facts om AC Horsens – Viborg: 1-2 Artikel ikon Facts om OB – Esbjerg: 0-1 Artikel ikon Facts om Silkeborg – FC Midtjylland: 2-1 Artikel ikon Flere

Optakter

Artikel ikon Optakt: FC Nordsjælland - OB Optakt: Esbjerg FB - Brøndby IF Artikel ikon Optakt: Silkeborg IF - SønderjyskE Artikel ikon Optakt: AaB - Lyngby BK Artikel ikon Flere optakter

Startopstillinger

Artikel ikon Startopstillinger: El Clasico Startopstillinger: Man. City - Chelsea Artikel ikon Startopstillinger: Granada - Sevilla Artikel ikon Startopstillinger: OB - Esbjerg Artikel ikon Flere startopstillinger

Kampreferater

Artikel ikon Juventus brød Atalantas stime Arsenal hamrer West Ham i London-derby Artikel ikon Ramos reddede Real Madrid til sidst Artikel ikon Skarpheden til forskel på Etihad Artikel ikon Flere kampreferater