Danmark|England|Spanien|Italien|Tyskland|Champions League|EL|EM

Barça sejrede i hektisk pokaldrama

Barça sejrede i hektisk pokaldrama
FC Barcelona har mere end det ene ben i næste runde af Copa del Rey, efter de slog Espanyol 4-1 i en kamp, der udviklede sig til en sand kortfest.
FC Barcelona og Espanyol tørnede her til aften endnu en gang sammen i et lokalopgør, blot fire dage efter de to hold spillede 0-0 i ligaen. I aften stod de over for hinanden i Copa del Rey. Luís Enrique havde foretaget to udskiftninger, heriblandt Arda Turan som fik sin debut efter klubbens overståede transferkarantæne.

Turan fik dog ikke den ønskede start på sin første kamp i en Barcelona-trøje. Marcos Asensio erobrede bolden, mens Barcelona var på vej frem, og han serverede bolden for Felipe Caicedo, som afsluttede et fint kontraangreb ved at sparke bolden ind bag Ter Stegen.

Barcelona svarede hurtigt igen. Først brændte Lionel Messi en stor chance, men to minutter senere udlignede han Espanyols tidlige føring. 10 minutter efter udligningen skulle hjemmeholdet måske have haft muligheden for at tage føringen. Neymar blev ramt på læggen inde i feltet, hvorefter han faldt til jorden. Men dommeren vinkede afvisende.

Generelt var der flere situationer, hvor kampens dommer kom på arbejde. Således skulle han ofte forholde sig til nærkampe og uro mellem lokalrivalerne. Og det var netop efter en nærkamp, som resulterede i et frispark til Barcelona, at hjemmeholdet bragte sig foran 2-1. Messi sparkede nemlig frisparket i nettet via overliggeren. Kort efter var spillerne igen oppe at toppes, hvilket resulterede i advarsel nummer fire og fem i en hektisk første halvleg.

Mens Espanyol fik en forrygende start på første halvleg, kom Barcelona ligeledes glimrende fra start i anden halvleg. Piqué var blevet fremme efter en dødbold, og han kunne glide et fladt indlæg fra Messi i nettet til 3-1. Efter en times spil var Turan tæt på at score i sin debut for Barcelona, og det var i det hele taget hele tiden tættere på at blive 4-1 end 3-2.

Med tyve minutter tilbage på uret blev gæsterne reduceret til ti mand, da Hernan Perez fik sit andet gule kort. Det lå i kortene, at det kunne ske efter flere bataljer mellem spillerne. Få minutter senere fik Pape Diop direkte rødt kort. TV-billederne viste, at han sagde noget til Luís Suarez, som dommeren overhørte, hvor efter han fandt det røde kort frem. Gæsternes ni mand havde derefter rigeligt at se til mod et Barcelona-mandskab som pressede på for yderligere scoringer.

Med tre minutter tilbage kom Neymar også på tavlen, da han flugtede bolden over i det lange hjørne efter sammenspil med Messi. Hjemmeholdet kunne havde udbygget sejren yderligere, men kortfesten på Camp Nou endte 4-1.

FC Barcelona – Espanyol 4-1 (2-1)
0-1: Caicedo (9)
1-1: Messi (12)
2-1: Messi (43)
3-1: Piqué (49)
4-1: Neymar (87)

Hernan Perez, rødt kort (71)
Pape Diop, rødt kort (74)

Seneste nyheder
Vis valgte
Hent flere