Optakt: Kroatien - Grækenland

Af Daniel Zastrojevic

2017-11-08
Optakt: Kroatien - Grækenland

Det bliver en taktisk præget affære, når Kroatien tager imod Grækenland på Maksimir uden medrejsende fans.

Kommentar:

Molotovcocktails, flyvende romerlys, slagsmål med politiet og en kamp, der blev afbrudt. Sådan gik det sidst, Grækenland og Kroatien mødtes i Piræus tilbage i oktober 2011. Den "oplevelse" er formentlig medvirkende til, at det kroatiske og græske fodboldforbund i fællesskab har besluttet, at der ikke må være udebanefans til de to landes opgør hverken i Zagreb eller Piræus.

En af forklaringerne bag fan-stridighederne i 2011 er, at der er ondt blod mellem græske og kroatiske nationalister. Årsagen skal formentlig findes bag det faktum, at grækerne er ortodokse kristne og dermed venner med serberne, der ligeledes er følgere af den ortodokse gren af kristendommen. Kroaterne, der som bekendt er katolikker og ikke ligefrem elsker serberne. Og hadet til serberne er ingenlunde mindre hos kroatiske nationalister.

Men når det kommer til fodbold, ventes to spændende opgør. Grækenland er så uheldige at skulle undvære Manolas, hvilket kan blive en hæmsko for gæsterne fra sydøst. Kroatien kan stille i stærkeste opstilling, om end Mandzukic har døjet med problemer.

De fleste kroatiske og græske medier er sikre på, kampen på Maksimir bliver en taktisk affære. Grækerne har ikke tænkt sig at komme blæsende til angreb, og sidst, de to mandskaber mødtes i Kroatien, var det da også en noget taktisk affære uden scoringer.

Kroatien har et væld af spændende spillere som Modrić, Rakitić, Kovacic, Mandzukic, Perišić med flere, men det er ikke altid lige tydeilgt at se, at de på papiret har så stærkt et hold. Som Modrić tildigere på året udtalte det, var det, som om de mødte en nedadgående spiral, efter Island i sidste sekund vandt 1-0 over kroaterne på øen i nord. Var scoringen ikke blevet en realitet, havde Island snuppet andenpladsen. Kroatien førstepladsen. Men det var ikke kun på Island, kroaterne dummede sig. Balkan-nationen led også et helt unødvendigt pointtab til Finland i Rijeka i sidste måned. Var den kamp endt med et 1-tal, havde kroaterne indtaget førstepladsen.

Der er kaos i det kroatiske, hvor Zlatko Dalić er indsat som midlertidig træner, efter Ante Čačić blev fyret. Der går rygter om, at Carlo Ancelotti skal lede Kroatien til VM, hvis kroaterne kvalificerer sig til verdens største sportsturnering i Rusland næste sommer.

Men det er ikke kun organisatorisk, det sejler i Kroatien. Mange fans og særligt ultraerne er sure over, hvordan tingene hænger sammen i det kroatiske fodboldforbund. Zdravko Mamic, der er ejer af Dinamo Zagreb, menes at stå bag alt for mange ting, end hvad han er berettiget til i det kroatiske fodboldforbund.

Den tidligere stjerneangriber Davor Šuker er ganske vist præsident for det kroatiske fodboldforbund HNS, men mange kroatere mener, han blot er en marionetdukke for Mamic. Der går forlydender om, at et væld af de kroatiske spillere er en del af Mamic' netværk, og at Mamic indtjener penge på transfersummer og handler med kroatiske spillere involveret.

Hos grækerne er der på den anden side noget mere ro på. Spillestilen er den samme som altid: en velorganiseret defensiv med taktisk årvågenhed. Det eneste nederlag, grækerne led i gruppespillet, var mod Belgien i en kamp, der kunne have gået begge veje.

Grækerne fik i juni måned frustreret Bosnien så meget på bosnisk jord, at det endte med slagsmål mellem græske og bosniske spillere. Flere bosniske fodboldfans var irriterede over, at grækerne spillede så defensivt. Men det virkede. De græske gæster fik 0-0.

Og det er altså den tilgang, der vil blive lagt for dagen fra grækernes side: defensiv. For de fleste måske irriterende, men det er egentlig ret logisk. Kroaterne er stærkere på papiret og skal besejres på taktisk snilde og gode anticiperingsevner. Grækerne har flere gange vist, de kan den slags.

Grækenland kan blive det første land nogensinde i UEFA-regi til at kvalificere sig til VM tre gange i streg gennem playoff-kampene. I 2009 besejrede grækerne sammenlagt Ukraine, i 2013 led Rumænien den sørgelige skæbne at blive slået ud i playoff-runden.


Karantæner og skader:

Grækenland er uden Kostas Manolas, der fik karantæne for usportslig opførsel mod Cypern i sidste måned. Roma-spilleren sørgede bevidst for at få gult kort, så han på den måde undgik at være i karantænefare til kampene mod Kroatien ved at afsone sin karantæne mod Gibraltar. Noget, FIFA imidlertid fik øje på, og det gør altså, at forsvarsspilleren ikke er med mod Kroatien i morgen aften.

På begge mandskaber er der hele syv spillere, der er i karantænefare til returopgøret i Piræus, hvis de får gult kort.

For Kroatien er det følgende: Ivan Perišić, Marcelo Brozović, Šime Vrsaljko, Nikola Kalinić, Marko Rog, Josip Pivarić og Domagoj Vida.

Grækenland: Kostas Mitroglou, Panagiotis Retsos, Stefanosu Kapinu, Vasilisu Torosidisu, Marios Oikonomou, Kostas Stafylidis og Giorgos Tzavellas.

Forventede startopstillinger:
Kroatien (4-2-3-1): Subasic; Vida, Lovren, Mitrovic, Vrsaljko; Rakitić, Badelj; Kramaric, Modrić, Perisic; Mandzukic

Grækenland (4-4-1-1): Karnezis; Torosidis, Papadopoulos, Sokratis, Tzavelas; Maniatis, Zeca, Jilos, Stafylidis; Fortounis; Mitroglou

Bud på kampens profil:

Der er flere potentielle. For Kroatien er det åbenlyst, at en spiller som Modrić har, hvad der skal til for at gøre livet surt for grækerne. Det bliver vigtigt at kunne skabe noget kreativt. Man kan selvfølgelig sige, at det bliver svært at finde rum at løbe i for hans medspillere, som ellers er dér, Modrić brillerer: ved at finde muligheder i dybden.

Når et hold står dybt, og man som modstanderhold vil dæmme op for det, er én-mod-én-situationer vigtige. Og det er her, Perišić kommer ind i billedet. Den atletiske Inter-spiller, der både har fart, dribleevner og sågar springstyrke skal stå over for enten Torosidis (som det formentlig bliver) eller Retsos, som begge er noget langsomme. I særdeleshed Torosidis.

Slutteligt er der selvfølgelig Mandzukic, der paradoksalt nok kan gå hen at blive vigtig i den defensive fase. Notorisk bidrager Mandzukic med rigtig meget defensivt, og hans hovedstødsstyrke bliver vigtig, når kroaterne skal forsvare sig mod græske dødbolde.

For grækerne er det naturligt nok forsvaret, der bærer et stort ansvar på Maksimir. Med andre ord hele firekæden. I og med, at Manolas er ude, skal Sokratis vise sig som lederen og den erfarne spiller, som ikke må miste besindelsen.

Det græske medie Gazzetta.gr skriver, at FC Københavns Zeca er selvskreven til at starte på midtbanen. Taget hans form i derbyet søndag i betragtning er det ikke utænkeligt, at han kan gøre livet surt for Modrić og lukke ned for en kreativ kroatisk nøglespiller. Zeca, der som bekendt er portugiser, men som 8. marts i år fik græsk statsborgerskab, da han spillede for Panathinaikos, som han spillede for i seks år.

Bud på kampens resultat:

En låst kamp bliver det, og der vil ikke blive scoret mange mål. Kroatien er stærkest på papiret, men Grækenland er et hold og opererer som et mandskab, der er der for hinanden. Derfor er et bud på 0-0 ikke usandsynligt.

Formkurve:

Kroatien:V-U-T-V-T
Grækenland:V-V-T-U-U


Seneste kampe Kroatien:
2017-10-09UkraineKroatien0 - 2
2017-10-06KroatienFinland1 - 1
2017-09-05TyrkietKroatien1 - 0
2017-09-03KroatienKosovo1 - 0
2017-06-11IslandKroatien1 - 0


Seneste kampe Grækenland:
2017-10-10GrækenlandGibraltar4 - 0
2017-10-07CypernGrækenland1 - 2
2017-09-03GrækenlandBelgien1 - 2
2017-08-31GrækenlandEstland0 - 0
2017-06-09BosnienGrækenland0 - 0


Seneste interne opgør:
2011-10-07GrækenlandKroatien2 - 0
2010-09-07KroatienGrækenland0 - 0
2001-04-25KroatienGrækenland2 - 2
1999-03-10GrækenlandKroatien3 - 2
1997-04-30GrækenlandKroatien0 - 1


Kampen spilles torsdag d. 9/11 klokken 20.45 og kan følges på 6'eren.
Kampens dommer er italienske Gianluca Rocchi.Magasin-artikler
La Liga – 90 år
Statstikker og fortællinger fra det spanske…
Den 10. februar 1929 blev den første kamp spillet i La Liga, der dengang bestod af ti hold – Barcelona, Real Madrid, Athletic Bilbao, Real Sociedad, Arenas Club de Guecho, Atlético Madrid, Espanyol, CD Europa, Real Union og Real Santander. Indkast.dk har kigget nærmere på turneringen.

Første mål blev scoret efter blot få minutter af Jose Pitus Prat fra Espanyol, hvilket nu er 24.895 kampe siden. Igennem de 90 år har 63 forskellige hold været med i den bedste spanske fodboldtrække, men Athletic Bilbao, Real Madrid og Barcelona er de eneste hold, der været i rækken i alle årene.

Spillere som Di Stefano, Cruyff, Maradona, Cristiano Ronaldo og Messi har været igennem turneringen, hvor de 24.985 kampe er endt med 13.732 hjemmesejre og 5.254 udesejre – og næsten det samme antal uafgjorte kampe.

Den ældste spiller er Harry Lowe på 48 år og 226 dage, mens Francisco Bao ”Sanson” er den yngste – 15 år og 255 dage. Carlos Aranda er den spiller, der har spillet for flest klubber. Fra 2002 og til 2013 spillede han for otte forskellige klubber – Villarreal, Albacete, Sevilla, Numancia, Osasuna, Zaragoza, Levante og Granada.

Sergio Ramos er den spiller, der både har fået flest gule kort (158) og røde kort (19), mens hans klub Real Madrid er den klub, der har vundet mesterskabet fleste gange (33), mens Barcelona har vundet 25 og Atlético Madrid ti gange. Flest kampe har Real Madrid-målmanden Zubizarreta spillet (622) – se top 5-listen her samt topscorer-listen:

Flest kampe
622: Zubizarreta
550: Raúl
543: Eusébio
542: Buyo
523: Sanchis


Flest mål
404: Messi
311: Ronaldo
251: Zarra
234: Hugo Sánchez
228: Raúl

Samlet er der lavet 71.149 mål, fordelt på 45.385 hjemmemål og 25.764 udebanemål, mens stillingen første sæson sluttede således:


1. Barcelona – 25 point
2. Real Madrid – 23 point
3. Athletic Bilbao – 20 point
4. Real Sociedad – 20 point
5. Arenas Club de Guecho – 19 point
6. Atletico Madrid – 18 point
7. Espanyol – 18 point
8. CD Europa – 16 point
9. Real Union – 12 point
10. Real Santander – 9 point

Tillykke La Liga og tak for oplevelserne…

Læs hele artiklen
Hvor er Uniteds FA Cup Young-vindere?
Indkast.dk har kigget på en solid årgang fra Old Trafford, som vandt FA Cup Young i 2011. Hvad er der sket? og hvor er spillerne i dag?
Sam Johnston
Er i West Brom, hvor mange kasserede Manchester United-spillere er havnet.


Michael Keane
Tog først til Burnley og senere Everton, hvor han spiller regelmæssigt nu.


Sean McGinty
Spiller for Partick Thistle, efter han tidligere har spillet for Sheffield United, Rockdale, Aldershot og Torquay.


Tom Thorpe
Efter et skifte til Rotherham er han nu i indisk fodbold.


Michele Fornasier
Er rejst tilbage til Italien, hvor han nu er udlånt til Venezia fra Pescara.


Ryan Tunnicliffe
Var kortvarigt hos Fulham, inden han havnede i Millwall.


Larnell Cole
Tog også til Fulham, men spiller nu for Tranmere.


Paul Pogba
Tog til Juventus, inden Manchester United købte ham meget dyrt tilbage.


Jesse Lingard
Har udviklet sig til fast mand på Manchester United-holdet.


Will Keane
Har kontrakt med Ipswich, men er nu udlånt til Hull City.


Ravel Morrison
Er meget omrejst og har blandt andet spillet for West Ham, QPR, Cardiff og Lazio.


Læs hele artiklen
Se alle magasin-artikler her
Profiler
Sancho vil gå i Ronaldinhos fodspor
Jadon Sancho fortsætter med at imponere og er en af de største talenter i Europa.
Den 18-årige kantspiller fortsætter med at imponere for sin tyske klub Dortmund, hvilket førte til at han fik sin landsholdsdebut for England sidste år.

- Da jeg var lille, så jeg altid hvordan Ronaldinho spillede og drømte om at nå hans niveau, udtaler Sancho til Goal og fortsætter:

- Jeg har altid gerne ville være professionel fodboldspiller og få tilskuerne til at se mig spille og tænke ”wow,” som jeg plejede at gøre, når jeg så Ronaldinho spille. Jeg håber, at jeg en dag kan nå det niveau og få spillere til at kigge på mig, og tænke det samme som jeg tænkte om ham.

Sancho hvis værdi er steget voldsomt siden ankomsten til Dortmund i 2017, har optrådt 33 gange, leveret 13 assists og 8 mål.

Dortmund ligger fortsat nummer et i den tyske Bundesliga foran Bayern München og må håbe, at Jadon Sancho kan fortsætte sin gode form og bidrage til at holde de forsvarende mestre bag sig.
Læs hele artiklen
Jadon Sancho – New SANsation
Efter en tur i Dortmunds museum med sportsdirektør Michael Zorc var en ung englænder overbevidst om, at han i fremtiden gerne vil spille foran ”Den gule mur”.
I forbindelse med Nation League-kampene i efteråret var de engelske aviser totalt i begejstring over foryngelsen af ”Three Lions”. Masser af hysterik omkring spillere som Phil Foden, Reiss Nelson, Ryan Sessegnon, Trent Alexander-Arnold – men størst fokus var der dog på Jadon Sancho. Indkast.dk har kigget nærmere på denne unge knægt, for hvem er han?

Den engelske landstræner Gareth Southgate var en stor del af det engelske hold til EM2000, som var med til at give et af de mest vanvittige pulje-resultater til en EM-slutrunde, for England og Tyskland gik ikke videre fra gruppe A, som Portugal vandt foran Rumænien. Denne fodboldskæbne ramte henover England og den nyfødte Jadon Sancho, der lige var blevet født i London.

Hans forældre var kommet til den engelske hovedstad fra Trinadad & Tobaco, og deres søn - Sancho - blev den første Millennium-fødte spiller til at blive indkaldt til det engelske landshold. Han var på daværende tidspunkt blot 18 år, men forinden havde han faktisk været meget igennem. Manchester City-manager Pep Guardiola kasserede ham i City efter han havde spillet ungdomsfodbold hos Watford. Hos City gik han på akademi med spillere som Phil Foden og Brahim Diaz, og for 20 måneder siden var han med City på deres ”Pre-season-tour”. Men eftersom Guardiola ikke kunne garantere ham noget, der mindede om førsteholdsfodbold, ville han ikke underskrive en kontrakt med City. Dette fik Sancho til at lave et overraskende skifte til Dortmund.


Ung målscorer i Champions League
Dortmund har givet Sancho masser af spilletid, og det er resulteret i en masse assists – både i Bundesligaen og Champions League. Netop spilletiden fra sidstnævnte var grunden til, at Sancho blev udtaget til det engelske landshold, slog træner Gareth Southgate fast ved udtagelsen. Derudover indtager Dortmund en overraskende førsteplads i den bedste tyske fodboldrække, og denne præstation har Sancho mange aktier i.

I Champions League blev Sancho den anden yngste englænder til at score i turneringen, og få dage efter var Sancho den mest eftertragtede ”autograf”, da Dortmund inviterede 1.200 fans til åben træning. Populariteten kom, efter Sancho var blevet indskiftet i Champions League-sejren over Atlético Madrid, hvor Dortmund overraskende vandt med 4-0. Dette var det største nederlag i europæiske kampe for det spanske hovedstadshold i ni år, og efter blot nogle få minutter på banen scorede Sancho et af målene.

Sejren var ikke bare historisk stor. Den kom også i hus med et meget ungt Dortmund-hold samt med mange spillere, der havde fået deres fodboldopdragelse i klubben – som Reus, Götze, Pulisic og den unge dansker Jakob Bruun Larsen. Af andre unge kan nævnes den 20-årige Achraf Hakimi, der er udlånt fra Real Madrid og Dan-Axel Zagadou på 19 år, der kom til klubben fra PSG næsten på samme tid, som Sancho ankom.

Så Sancho er blevet en vigtig brik på et meget ungt Dortmund-hold, som er startet sæsonen på flotteste vis, hvilket sker blot 17 måneder efter, at tyskerne hentede ham hos de engelske mestre for blot 75 millioner kroner. Siden er markedsværdien på Sancho næsten tidoblet, og han har underskrevet en ny kontrakt, som binder ham til Dortmund indtil 2022.

Ved kontaktunderskrivelsen blev parterne endvidere enige om, at Sancho skulle starte på intens tysk undervisning, for den blot 18-årige knægt er efterladt meget alene i en del af Tyskland med masser af industri.

I dette område er der enormt had mellem arbejderklubberne Dortmund og Schalke04, når de spiller deres ”Ruhr-derby. Udgaven i efteråret 2018 endte med en sejr på 2-1 til Dortmund efter danske Thomas Delaney bragte Dortmund foran og hjemmeholdet på VELTINS stadion fik udlignet på et straffespark ved den aldrende Daniel Caligiuri. Men matchvinden blev Sancho, da han iskold scorede til 2-1 efter godt samspil med Raphaël Guerreiro og straks trillede tårrene ned kinderne på det engelske fodboldtalent, som efterfølgende skrev på Twitter:

- Jeg synes, at det var en helt fantastisk følelse at score det afgørende mål i det store derby. Personligt har det været en meget hård uge for mig, og jeg har dedikeret målet til min bedstemor. Vi ses snart, min engel!


Back in Town
I forbindelse med Champions League-kampene imod Tottenham er Sancho tilbage i London, hvor det hele startede. London-knægten skal spille på Wembley foran hele familien, og han glæder sig, som den lille dreng han er. En knægt der er født i Camberwell i den sydlige del af London.

- Jeg kan slet ikke vente til kampen, da jeg glæder mig helt vildt til at vise befolkningen i London, hvad jeg kan, siger Sancho og beretter endvidere:

- Min venner vil gerne have, at jeg bytter en masse trøjer, som de kan få, så det gør jeg. Jeg har sendt en del trøjer til dem, for jeg har ikke glemt, hvor jeg stammer fra. Jeg er vokset op i et hårdt område, hvor det er bedre som ung ikke at gå ud om aftenen med de forkerte mennesker.

Sancho opfordrer samtidigt unge mennesker til at blive hjemme, lave deres lektier, opføre sig ordentligt og måske spille lidt FIFA. Et spil som Sancho bruger meget tid på og gerne vil besvare spørgsmål om. Er der f.eks. spillere, som er bedre i virkeligheden, end de er FIFA?

- Ja… der er flere. Det er jeg f.eks.

Så Sancho lever lidt i en drømmeverden sammen med faderen – den tidligere sikkerhedsvagt Sean – ikke langt fra Dortmunds hjemmebane. Her løber han rundt med nr. 7 på ryggen. Et nummer han overtog for den dyrtsolgte Ousmane Dembele… så det har været noget af en rejse for Jadon Sancho – the new SANsation!
Læs hele artiklen
Se alle profil-artikler her
Ledere
Hvad der kommer til at ske i 2019?
Redaktionen på Indkast.dk kommer her med nogle af mine bud…
1. Manchester City bliver straffet af UEFA for deres ulovlige økonomiske indsprøjtninger og bliver blandt andet udelukket fra Champions League.

2. Lionel Messi stopper på det argentinske landshold. Enten inden eller lige efter Copa América til sommer.

3. Vejles Allan Sousa får flere røde kort, end han laver mål i foråret.

4. FCN sælger Andreas Olsen.

5. Ronaldo bliver topscorer i Serie A-sæsonen 2018/19.

6. VAR bliver en succes i Premier League.

7. De tidligere Premier League-klubber Portsmouth og Sunderland får noget tiltrængt succes.

8. Christian Eriksen får et drømmeskifte til Barcelona

9. Traditionsrige Leeds vender tilbage til Premier League.

10. Skandalebelagte Blackpool får en ny ejer.

11. Nicki Bille kommer i overskrifterne af de forkerte grunde.

12. Ajax kommer til at sælge voldsomt ud – nok engang – på deres hold, og spillere som Matthijs De Ligt og Frenkie De Jong forlader klubben for gigantiske summer.

13. Arsène Wenger bliver igen træner.

14. Liverpool vinder et trofæ.

15. Real Madrid slutter historisk langt fra Barcelona.

16. Alexander Zoringer bliver fyret i Brøndby.

17. FIFA bestemmer sig for at udvide VM-slutrunden til 48 hold.

18. Inter sælger Mauro Icardi for mange penge…

19. Bournemouth sælger Callum Wilson.

20. Palermo vender tilbage til Serie A.

21. Eden Hazard skifter til Real Madrid, som også henter David De Gea i Manchester United.

22. Manchester United kvalificerer sig ikke til Champions League, og på trods af rimelig gode resultater fortsætter Ole Gunnar Solskjær ikke i klubben. I stedet kommer der et af Europas største trænernavne til klubben.

23. Lionel Messi og Luis Suárez slutter på de to øverste pladser på La Ligas topscorer-liste.

24. Jose Mourinho bliver træner for en underpræsterende klub.

25. Niko Kovac bliver fyret i Bayern München, selvom de bliver en del af en uhyggelig spændende kamp om det tyske mesterskab.

26. Newcastle skifter ejer.

27. Huddersfield, Fulham og Cardiff rykker ud af Premier League.

28. Vendsyssel rykker ud af Superligaen.

29. Isco kommer til Premier League.

30. Arjen Robben stopper i Bayern München til sommer og tager derefter til MLS.

31. Robert Skov bliver solgt for det største beløb i Superligaen i nyere tid hvis ikke det største nogensinde.
Læs hele lederen
2018 - sådan husker Indkast.dk det
Redaktionen har samlet nogle minder...
- Mohamed Salahs mange mål.

- Tottenham brugte ingen penge i transfervinduet.

- Alexander Zoringers latterlige opførelse.

- At Steven Gerrard og Frank Lampard blev managere.

- Neymars film til VM.

- Adios Andres Iniesta.

- Den skandalebelagte og tåbelige Nicki Bille.

- Özil og Erdogang.

- Det gigantiske talent Andreas Skov Olsen.

- Monaco… som solgte et storhold.

- Arsenal vs. Tottenham: 4-2

- Jose Mourinhos vanvittige tredje sæson i United.

- Kjartan Finnbogasons mål, der kostede Brøndby guldet.

- Ronaldos skifte til Juventus.

- FCM's overraskende mesterskab.

- Den voldelige Nicklas Bendtner.

- Landsholdskonflikten.

- Lopeteguis fald i Real Madrid.

- Gareth Bales flotte mål i Champions League-finalen.

- Nicolai Jørgensens straffespark.

- Arsène Wenger sagde ”Au Revoir”.

- VAR

- Kroatiens overraskende plads i VM-finalen.

- Robert Skovs op- og nedture med et gyldent venstreben.

- Manchester Citys vanvittige styrke i Premier League.

- Kylian Mbappé brød igennem på verdensscenen.

- Superclasico i Madrid.

- Efter flere års dominans af Messi og Ronaldo blev Luka Modrić verdens bedste.

- For første gang i syv år holder Bayern München ikke julepause på førstepladsen i Bundesligaen.
Læs hele lederen
Se alle leder-artikler her

Video

Artikel ikon Arsenal-spillere tager stoffer Vanvittige Boca Juniors Artikel ikon Alternativ forældrehjælp Artikel ikon Wenger afviser AC Milan Artikel ikon Se flere

Den pudsige

Artikel ikon Top 11: Disse PL-hold filmer mest Ugens hold fra Premier League Artikel ikon Slap af – Bo Artikel ikon Besked i bilen: Det er tvillinger Artikel ikon Se flere

Toplister

Artikel ikon Juve-spillere hentet gratis Top 11: Disse PL-hold filmer mest Artikel ikon Top 6: Værste udebanehold i PL-historien Artikel ikon Top 12: Bedste manager under Abramovich Artikel ikon Se flere

Spil

Artikel ikon Tre VM-spilforslag Spilforslag: VM-åbningskampen Artikel ikon Spilforslag fra LaLiga2 Artikel ikon Spilforslag: Danmark vinder luftkrigen Artikel ikon Se flere

Bøger

Artikel ikon Ajax - Danskernes klub: Jan Mølby Özil - fra skudlinjen Artikel ikon Fodboldsvindleren - Stjerneangriberen Artikel ikon Fuld Fart Frem - Jürgen Klopp Artikel ikon Se flere

Historisk

Artikel ikon Hvor er Uniteds FA Cup Young-vindere? Top 6: Værste udebanehold i PL-historien Artikel ikon Liverpool 89/90 vs. 18/19 Artikel ikon Sidste trofæ til PL-klubber Artikel ikon Se flere

Rygter

Artikel ikon Opruster Juventus i angrebet? Erstatning for Özil er muligvis fundet Artikel ikon Xavi vil være Barca-træner Artikel ikon Manchester United vil have Rakitić Artikel ikon Se flere

Vidste du om ...

Artikel ikon Vidste du om ...
Kylian Mbappé
Vidste du om ... Christian Pulisic Artikel ikon Vidste du om ... Ole Gunnar Solskjær Artikel ikon Vidste du om ... Mario Gomez Artikel ikon Se flere

Statistik

Artikel ikon Statstik: Bedste Three Lions-keeper Piatek er startet bedre end van Basten Artikel ikon Morata-effekten Artikel ikon Klopp's backfour Artikel ikon Se flere

Optakter

Artikel ikon Optakt: Tottenham - Dortmund Optakt: Roma - Porto Artikel ikon Optakt: Ajax - Real Madrid Artikel ikon Optakt: Man. United - Paris SG Artikel ikon Se flere

Startopstillinger

Artikel ikon UEFA – sådan starter CL-kampene Startopstillinger: FCK - OB Artikel ikon Startopstillinger: Tottenham - Newcastle Artikel ikon Startopstillinger: Liverpool - Palace Artikel ikon Se flere

Kampreferater

Artikel ikon Riddersholm taber til AGF Chelsea fik lille oprejsning i Sverige Artikel ikon Bate basker Arsenal Artikel ikon Ajax driller CL-mestrene Artikel ikon Se flere